Married at First Sight – Match or Mistake Beeld © Andy Tan

Dit zijn ze: de deelnemers van Married at First Sight - Match or Mistake

8 augustus 2022 11:59

'Married at First Sight' introduceert deze maand een extra seizoen met een volledig nieuwe twist. In een speciale en gloednieuwe versie, 'Married at First Sight - Match or Mistake', wagen veertien singles een sprong in het diepe door te trouwen met iemand die ze nog nooit eerder hebben ontmoet. Wij stellen de kandidaten als eerste aan je voor.

Dit nieuwe MAFS-seizoen is gebaseerd op de Australische en UK-versies, waarin groepsdynamiek een ontzettend belangrijke rol speelt en de koppels tijdens speciale stay or leave-ceremonies kunnen aangeven of ze het experiment voortzetten of dat ze ermee willen stoppen.

De singles worden via de wetenschap aan elkaar gekoppeld en hun (liefdes)lot ligt volledig in de handen van vier ervaren experts. Gedragsbioloog Patrick, seksuoloog Steven, matchmaker en psycholoog Lotte en (relatie)coach Marianne zijn betrokken vanaf het eerste moment en nemen de intensieve begeleiding van de deelnemers op zich tijdens het gehele avontuur.

Anita Married at First Sight – Match or Mistake

Anita

De avontuurlijke en sportieve Anita komt uit Assen en staat heel erg positief in het leven. De 28-jarige houdt van gezelligheid en borrelen met vrienden. Anita is op zoek naar een man met humor bij wie ze liefde kan vinden maar met wie ze ook een vriendschap kan opbouwen. Omdat ze zelf altijd vrolijk is, houdt ze niet van mannen die veel klagen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eerste afleveringen van extra seizoen MAFS ook op tv te zien

Deveny Married at First Sight – Match or Mistake

Deveny

De intelligente en temperamentvolle Deveny van 26 houdt van shoppen en uit eten gaan. Daarnaast vindt ze het leuk om mooie reizen te maken. Deveny is op zoek naar een toekomstgerichte partner die klaar is om samen met haar een leven op te bouwen.

Evelien Married at First Sight – Match or Mistake

Evelien

De 32-jarige Evelien woont in Heemskerk en is een spontane en enthousiaste vrouw. Ze wil in haar leven overal het beste van maken en denkt graag in oplossingen. De man naar wie Evelien op zoek is, is iemand met wie ze lol kan maken en met wie ze een diepgaande relatie kan beginnen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

MAFS-ster Chantal bevallen van tweeling: 'Ze doen het heel goed'

Kendall Married at First Sight – Match or Mistake

Kendall

De eerlijke en zelfstandige Kendall kan soms een echte huismus zijn, maar geniet ook onwijs van een gezellige borrel met haar vriendinnen. De 32-jarige houdt niet van arrogante mannen en wil dan ook een lieve, warme man met wie ze een relatie kan opbouwen op basis van respect en vertrouwen.

Laury Married at First Sight – Match or Mistake

Laury

Laury van 30 is een lieve en zorgzame vrouw en let als yoga- en ademdocent goed op haar voeding en beweging. Ze komt tot rust in de natuur en door haar natuurlijke rust heeft ze nooit ruzie. Ze wil graag een lieve man met een duidelijk doel in het leven die sterk in zijn schoenen staat.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Astleigh van MAFS vraagt Rowan ten huwelijk: 'Cirkel is rond'

Roxy Married at First Sight – Match or Mistake

Roxy

De creatieve en gezellige Roxy is 29 jaar en houdt van lol maken met haar vriendinnen en gaat graag op pad voor een hapje en een drankje. Ze is op zoek naar een man die haar aanvult en een steuntje in de rug geeft als dat nodig is. Daarnaast is een man voor haar ook aantrekkelijk als hij initiatief neemt en betrouwbaar is.  

Yvette Married at First Sight – Match or Mistake

Yvette

De liefdevolle en uitgesproken Yvette van 41 heeft een succesvol eigen bedrijf en gaat er helemaal voor. Ze zoekt graag de gezelligheid op, maar kan zich ook terugtrekken als ze rust wil. Yvette zoekt een vrolijke partner, die blij in het leven staat en de dag plukt. Daarnaast vindt ze het belangrijk dat haar toekomstige man ambitieus is.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

MAFS Australië-fans opgelet: seizoen 9 staat nú op Videoland

Alwin Married at First Sight – Match or Mistake

Alwin

De avontuurlijke en sportieve Alwin haalt graag alles uit het leven en kan ook wel omschreven worden als een actieve man. De 30-jarige uit Amersfoort is op zoek naar een ambitieuze vrouw die het leuk vindt om te sporten en daarnaast een duidelijke eigen mening heeft.

Brian Married at First Sight – Match or Mistake

Brian

Brian van 32 uit Amsterdam heeft zijn familie te allen tijde op de eerste plek staan en is dan ook een echte familieman. Hij is een gevoelige jongen met het hart op de juiste plek. Eerlijkheid en vertrouwen zijn de belangrijkste punten die hij graag terugziet in zijn toekomstige vrouw.

Feyyaz Married at First Sight – Match or Mistake

Feyyaz

De sportieve familieman Feyyaz van 33 uit Veghel gaat zes keer per week naar de sportschool en vindt het leuk om op pad te gaan met vrienden of met zijn zoontje. Wederzijds respect staat bij hem op de eerste plek als het om relaties gaat en hij maakt graag een mooie reis met zijn vrouw.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mildred uit MAFS trouwde Anouk en Dominique: 'Zo'n puur stel'

Jesse Married at First Sight – Match or Mistake

Jesse

De 26-jarige Jesse houdt van een feestje en gaat graag naar de sportschool. Hij houdt van uitdagingen in het leven en gaat ook graag op deze manier de zoektocht naar liefde aan. Hij wil een vrouw die sociaal is, in positieve zin de grenzen opzoekt en een vlotte babbel heeft. 

Mark Married at First Sight – Match or Mistake

Mark

Mark is een enthousiaste en ondernemende man die zijn familie erg belangrijk vindt. Hij gaat graag op stap of naar het terras met zijn vrienden. De 46-jarige uit Arcen is klaar voor een serieuze relatie en hoopt tijdens dit avontuur de liefde van zijn leven te vinden.

Rizwan Married at First Sight – Match or Mistake

Rizwan

Rizwan is een echte aanpakker en de 28-jarige gaat geen uitdaging uit de weg. Hij maakt graag wandelingen in de duinen en kijkt graag series. Hij is op zoek naar een relatie waarbij vertrouwen, eerlijkheid en open communicatie de belangrijkste punten zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

MAFS-experts Liselotte en Patrick laten je daten tussen de apen

Toychyro Married at First Sight – Match or Mistake

Toychyro

De sportieve Toychyro van 31 krijgt veel energie van fitness, American football en basketbal. Hij kan heel goed alleen zijn, maar vindt het leven leuker met iemand aan zijn zijde. Hij zoekt een intelligente, ambitieuze vrouw met een sportief lichaam.  

Married at First Sight – Match or Mistake is vanaf 22 augustus iedere maandag t/m woensdag te zien bij Videoland. De eerste drie afleveringen zijn maandag 22, dinsdag 23 en woensdag 24 augustus ook bij RTL 4 te zien.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!