Denise Beeld © RTL

In déze periode vonden de opnames van B&B Vol Liefde plaats

05 augustus 2022 15:58

Net als het eerste seizoen is het tweede seizoen van 'B&B Vol Liefde' een groot succes. Je kunt het je misschien niet voorstellen, maar de opnames van het programma vonden niet eens zo heel lang geleden plaats. Dave, die zich heeft opgegeven voor B&B-eigenaar Denise, deelt in zijn Instagram Stories namelijk een belangrijke hint.

Waar er genoeg programma’s zijn die al een jaar van tevoren worden opgenomen, is dat bij B&B Vol Liefde wel anders. De opnames blijken slechts een paar maanden geleden te hebben plaatsgevonden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Harmjan krijgt verbale billenkoek van Astrid in B&B Vol Liefde

Trouwe kijkers zullen misschien her en der al wat hints hebben opgepakt – zo zien we paaseitjes voorbijkomen – en nu bevestigt deelnemer Dave in zijn Stories dat het allemaal nog redelijk vers is. Hij deelt een video van zichzelf die hij in de periode dat de opnames plaatsvonden heeft gemaakt en deelt een aantal leuke details. Zo vertelt hij dat alle deelnemers en de crew een vrije dag hebben na een week te hebben gefilmd. Volgens hem koos iedereen ervoor om op die dag iets voor zichzelf te doen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hans staat voor lastige keuze in B&B Vol Liefde

Hij laat ook doorschemeren wanneer de opnames plaatsvonden, want volgens hem is het Tweede Paasdag en dat viel dit jaar op maandag 18 april, wat betekent dat de opnames in maart/april hebben plaatsgevonden.

Dave mocht logeren bij Denise en die besloot haar zoektocht naar de liefde serieus aan te pakken: ze nam haar beste vriendin mee om de logees te keuren. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!