Echte Gooische Moeders: La Dolce Vita Beeld © Videoland

Gooische Moeders krijgen het warm van Italiaanse aquarobics-instructeur

8 augustus 2022 13:34

Pauline, Bo, Florine en Leslie nemen het er goed van in 'Echte Gooische Moeders: La Dolce Vita'. In de nieuwste aflevering bij Videoland is aan mannelijk schoon ook geen gebrek. "We zijn al vijf dagen geil", roept Pauline als hun Italiaanse aquarobics-instructeur zijn broek uittrekt.

"Lekker broekje!"

De Gooische Moeders rijden deze aflevering vanuit het drukke Milaan naar het ontspannende Toscane. Dat doen ze met een flinke kater van het avondje uit ervoor. Op de zwangere Florine na, natuurlijk. Bo trakteert haar vriendinnen tijdens de autotocht op een verhaal over hoe haar zoon eens de auto onderkotste. En na een korte stop in Parma om lekker te snacken, komen de dames bij hun prachtige vakantiehuis in de Toscaanse stad Lucca aan. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Echte Gooische Moeders kondigen Moederdag-special aan

Bruiloft en bevalling

Een bijzondere plek voor Pauline, blijkt: in dit plaatsje is ze ten huwelijk gevraagd, getrouwd én bevallen van zoon Diederik. "Heel intens, als je een te vroeg geboren baby krijgt en al helemaal tijdens je vakantie", blikt ze terug, vanaf het moment dat ze krampen kreeg in een Italiaanse supermarkt. "Ik dacht: misschien is het verstandig dat ik toch eventjes een bezoekje breng aan het ziekenhuis, want dit kunnen nog weleens weeën zijn. In het ziekenhuis legden ze met handen en voeten uit dat de bevalling eraan zat te komen. In no time was Died daar."

Plasvriendinnen

De dames hebben een leuk programma voor de boeg. Te beginnen met suppen in steenkoud water. Waar je moet plassen, zonder toilet in de buurt? Inderdaad: in dat steenkoude water. Voor het oog van de camera duiken Pauline, Leslie en Bo de rivier in om een plasje te plegen. "O, lekker warm tussen de benen", zucht Pauline. En op dat moment komt Leslie naar haar toe gelopen. "Les vindt het water zo koud, dat ze gewoon in mijn plas gaat staan omdat ze het lekker warm vindt. Nou, dan ben je echt vriendinnen van elkaar, toch?" lacht Pauline. "Ja, het water werd heerlijk warm om me heen, want ik had Paula en Bo naast me en we zaten met z'n drieën te plassen", grijnst Leslie. "Het was een heerlijk warm bubbelbadje." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gooische moeders krijgen les van danseres uit de Moulin Rouge

De ballenknijper van Stefano

De volgende ochtend starten de moeders de dag sportief met een lesje aquarobics in het zwembad bij hun vakantiehuis. Als ze eenmaal in het water geplonsd zijn, laat instructeur Stefano weinig aan de verbeelding over. In niets meer dan een strak zwembroekje begint hij zijn les. Er klinkt gejoel en gegiechel vanuit het zwembad: "Lekker broekje!"

"Nou, we zijn niet van steen. We zijn al vijf dagen geil", roept Pauline, die ook opmerkt: "Hij scheert wel zijn benen. Hij heeft minder bikinilijnstoppels dan ik. Ik ben jaloers op zijn lijf!" De gespierde Italiaan blijkt niet getrouwd en krijgt het compliment dat hij op Christiano Ronaldo lijkt. "Bellissima", sluit hij zijn les af, met een handkus en hartjesgebaar naar de vrouwen. "Si, l'amore!" jubelt Pauline terug. 

De volgende stop? Rome. En daar strijkt een goede vriend van Pauline en sfeermaker neer. Elke zondag is er een nieuwe aflevering van Echte Gooische Moeders: La Dolce Vita te zien bij Videoland. 

Gooische Moeders volledig afgeleid door 'ballenknijper'

02:55

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!