Sharon Beeld © EO / Hoe Gaat Dat Bij Jullie Thuis? 08-08-2020

Hoe Gaat Dat-kijkers schrikken van go with the flow-huishouden

8 augustus 2022 19:50

In het EO-programma 'Hoe Gaat Dat Bij Jullie Thuis?' - een hele mond vol - krijgen twee moeders een kijkje in elkaars opvoedkeuken. Want hoe doet de ander het? Sharon omschrijft haar opvoeding als 'go with the flow'. En het huishouden? Dat vindt ze minder belangrijker dan quality time met haar zoon en dochter. En terecht, natuurlijk. Maar inmiddels wordt de stapel was steeds groter. De kijkers van het progamma verbazen zich.

"Soms gooi ik gewoon allemaal kleding op de bank"

"Ik werk zoveel dus de tijd die ik heb, wil ik dan heel graag met mijn kinderen besteden en niet met mijn huishouden", legt Sharon uit, terwijl haar kinderen over de bank springen. Dat het thuis een 'pestzooi' is, heeft ze zelf ook wel door. "Soms kom ik beneden in de troep en dan word ik er wel zenuwachtig van, maar dan ga ik gewoon weer werken en dan zie ik het niet."

Gelukkig heeft Sharon een manier gevonden waarop ze niet zelf hoeft schoon te maken, maar het wél gebeurt. "Soms gooi ik gewoon allemaal kleding op de bank en dan zet ik de robotstofzuiger aan en daarna mijn robotdweil." En koken? Dat doen zij en haar man allebei niet, want daar hebben ze de tijd niet voor. Dus halen ze alle maaltijden kant-en-klaar bij de slager.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Dit is wat de families uit Een Huis Vol doen voor de kost

Zo hebben kijkers bijvoorbeeld kritiek op de tafelmanieren van Sharons kinderen. Ze hebben namelijk behoorlijk wat te zeggen over wát ze eten en hoe ze dat doen. De iPad is bijvoorbeeld ook aanwezig tijdens het eten.

'Mijn kinders hadden wel tafelmanieren, dat leek mij ook zoveel leuker voor ze als ze bij vriendjes aten', schrijft een kijker. Een ander: 'Pardon? Eten met koptelefoon en iPad? Doe normaal!' En weer iemand anders vraagt zich af of de kinderbescherming wel meekijkt.

 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Een Huis Vol-kijkers vol ongeloof: zonder handdoeken naar de zee

Hoe Gaat Dat Bij Jullie Thuis? zie je iedere werkdag rond 19.05 uur bij de EO op NPO 1 en kijk je hier terug.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!