Sister Wives Beeld © Getty Images

Sister Wives-fans verrast door metamorfose Kody Brown

8 augustus 2022 16:27

Voor Kody Brown (53) verloopt 2022 tot nu toe allesbehalve zoals hij had gehoopt. Zijn huwelijk met Christine (50) liep op de klippen en ook zijn huwelijken met Meri (51) en Janelle (53) lijken momenteel in zwaar weer te verkeren. Het zou zomaar kunnen dat deze situaties ervoor hebben gezorgd dat Kody besloot het roer om te gooien. De 'Sister Wives'-ster heeft namelijk een heuse metamorfose ondergaan.

Al zolang als hij op televisie te zien is, heeft Kody lange, blonde lokken. Hij leek altijd een beetje voor een surf-look te gaan, maar hij blijkt er vandaag de dag heel anders uit te zien. Dat is te zien op het videoplatform Cameo, waar je een celebrity kunt betalen om een boodschap in te spreken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kody en Janelle uit Sister Wives worden weer opa en oma

De realityster is een stuk grijzer geworden en draagt zijn haar ook niet meer los. Sterker nog, op de foto ziet het eruit alsof hij zijn lokken volledig heeft afgeknipt. Op een Instagram-account voor fans van Sister Wives wordt er positief gereageerd op zijn nieuwe look. Veel mensen vinden dat hij er een stuk jonger uitziet. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook;

Janelle uit Sister Wives neemt drastische beslissing

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!