Hans, Sylvia en Hans uit B&B Vol Liefde Beeld © RTL/Videoland

Deze B&B Vol Liefde-sterren hebben bekende dubbelgangers

13 augustus 2022 11:44

Kijkers van 'B&B Vol Liefde' zitten dagelijks te smullen van de liefdesperikelen van de kandidaten. Maar er valt hen meer op. Sommige deelnemers hebben wel heel bekende dubbelgangers.

"Het lijkt wel het seizoen van de dubbelganger"

Hans uit Italië blijkt volgens een kijker een van een drieling. Hij lijkt namelijk wel heel erg op Formule 1-kenners Olav Mol en Jack Plooij. 'Zijn broers, Jack en Olav, houden van de Formule 1, Hans houdt meer van grote bonsaibomen', schrijft de kijker erbij.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

In déze periode vonden de opnames van B&B Vol Liefde plaats

Ook Ab, die het hart van Ted wilde veroveren op Madeira, heeft een bekende dubbelganger. Namelijk boer Geert Jan uit Boer Zoekt Vrouw. Hij zocht, net als Ab, de liefde via een televisieprogramma. 'Het lijkt wel het seizoen van de dubbelganger', klinkt het op Facebook. 

Ab en Geert Jan

Marian, liefdeskandidaat van Martijn in Portugal, heeft volgens een twitteraar twee bekende moeders: Mariska Bauer en Sanne Hans, beter bekend als Miss Montreal.  

Een kijker heeft zelfs twee dubbelgangers gevonden in het programma zelf. Hans uit Frankrijk lijkt namelijk sprekend op de taxichauffeur die de dames naar Hans in Italië brengt en ze vervolgens ook weer ophaalt. 

De zweverige Sylvia probeerde Hans in Italië te veroveren. Haar dubbelganger Zangeres Zonder Naam probeerde ook mensen te veroveren, maar dan met haar stem. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Astrale wereld stond liefde tussen Sylvia en Hans in de weg in B&B Vol Liefde

Sylvia gaf onlangs in een interview met RTL Boulevard aan dat ze twee persoonlijkheden heeft. In de video hieronder vertelt ze daar meer over. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!