Chris Zegers Beeld © ANP

Chris Zegers presenteert vijfde seizoen Break Free

9 augustus 2022 12:16

Chris Zegers (51) keert terug met zijn programma 'Break Free'. In de serie maakt Chris indringende portretten van jonge mensen die op wereldreis zijn gegaan maar helaas nooit meer zijn teruggekeerd.

In de vijfde reeks vertelt Chris onder andere het verhaal van de 32-jarige Dion van Diermen uit Waddinxveen, die voor de liefde naar Californië verhuisde en figureerde in grote Hollywoodfiilms. Toch is het paradijselijke leven dat hij lijkt te leiden vooral een schijnwerkelijkheid. Zijn leven eindigt abrupt, maar wat er precies gebeurd is, is nog altijd onduidelijk.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Chris Zegers: ook in eigen land kan je mooi op reis

Ook deelt Chris het verhaal van Kim Akker, die drievoudig Nederlands kampioen judo was. Na haar sportcarrière verhuist ze naar Mexico, waar er in 2019 iets vreselijk misgaat.

Het vijfde seizoen van Break Free eindigt met het mysterie rond student geneeskunde Sophia Koetsier uit Amsterdam, die op haar 21e vermist raakt tijdens een safari in Oeganda. Haar moeder en broertje reizen naar Oeganda om zelf een voorstelling te maken van wat er gebeurd kan zijn.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Chris Zegers vindt The Voice maar 'egotripperij'

Break Free is vanaf 25 augustus - vijf weken op donderdag om 21.00 uur - te zien bij BNNVARA op NPO 3. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!