Daisy en Hans in B&B Vol Liefde Beeld © RTL/Videoland

Wilde avond eindigt met kater voor feessie-Daisy in B&B Vol Liefde: 'Tijd van komen en tijd van gaan'

09 augustus 2022 21:53

In 'B&B Vol Liefde' moet weer iemand het veld ruimen. Niemand minder dan Daisy, die Hans - maar vooral kleine Hans - van slag maakte, moet naar huis.

"Fysiek zag ik het helemaal zitten"

Iedereen in de B&B van Hans in Frankrijk wordt wakker met een flinke kater. Ze hebben het met z'n allen in de avond zo leuk gehad, dat ze er de volgende ochtend als zombies bij lopen. "Het was supergezellig, maar wederom laat", zegt Daisy. 

Nieuwkomer Anne Marie weet eigenlijk niet wat ze meemaakt. De ochtend verloopt zo chaotisch. "Wat is het plan?" vraagt ze aan Hans. "Ik heb verrassingen vandaag. Leuke verrassing en minder leuke verrassing", vertelt hij.

Die minder leuke verrassing is vooral voor Daisy. "Heb je even een momentje? Loop je even mee?" begint Hans tegen haar. Hij steekt niet onder stoelen of banken wat hij wil zeggen. "Er is een tijd van komen en een tijd van gaan." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jaloerse Petra in B&B Vol Liefde merkt: Hans trekt alles uit de kast voor jongere Daisy

Hans legt uit waarom hij Daisy laat gaan. "Het is heel gezellig, maar misschien is het wel te gezellig." Daisy herkent zich wel in de woorden van Hans. "Ik trek het ook niet meer." Hans denkt dat feessie-Daisy hem fataal wordt. 

Kleine Hans vindt het vooral jammer dat Hans deze keer met zijn hoofd heeft gedacht. "Fysiek zag ik het helemaal zitten. Dan leer je elkaar beter kennen en toen voelden we allebei wel aan dat het nooit iets zou worden. Zo ben ik. Maar wel een opluchting", puft Hans uit. 

Zelfs Jaloerse Petra vindt het jammer dat Daisy weggaat. "De laatste dagen was het wel gezellig met haar. Ik vond het ook heel sneu." Daisy verwacht dat Petra het beste bij Hans past. "Zij gaat het worden. Zij gaat zijn vrouw worden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hunk Hans uit B&B Vol liefde deelt kiekje uit de oude doos

Maar Petra kan nog niet rusten, aangezien Anne Marie nog in de B&B zit. "Nu er een andere serieuze kandidaat is, denk ik dat het een wedstrijd gaat worden misschien." Voor Hans zijn de kaarten opnieuw geschud. Hij weet nog niet wie zijn favoriet is. "Het liefst zou ik ze allebei houden, maar ik denk niet dat dat erin zit." 

Dan is het eindelijk tijd voor de leuke verrassing die Hans had beloofd. Ze gaan een stevige wandeling maken door het prachtige Franse landschap. Inclusief een kort tochtje met een treintje. En hoewel Hans bijna in aanmerking komt voor een seniorenpas met zijn 60 jaar, ziet hij zo'n treintje echt niet zitten. "Dat is eigenlijk voor bejaarden, zo kijk ik er altijd tegenaan. Dit was de eerste en laatste keer." 

Dit was in ieder geval nog niet de laatste aflevering van B&B Vol Liefde. Elke werkdag zie je het datingprogramma om 20.30 uur bij RTL 4 en op Videoland kijk je een week vooruit.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!