Beeld © Avro Tros

Beste Zangers-fans kunnen hun geluk dit jaar niet op met aftertalk én podcast

10 augustus 2022 12:56

Zijn je traanbuizen gevuld? Heel goed, want donderdag begint een nieuw seizoen van 'Beste Zangers'. Dit seizoen blijft het echter niet alleen bij de tv-uitzendingen, maar kunnen fans van het programma genieten van nog veel meer materiaal.

Zo heeft Beste Zangers dit jaar een heuse aftertalk, genaamd Thuis bij... waarin Karsu, deelneemster van vorig seizoen, langsgaat bij de kandidaten thuis. In deze reeks, die iedere donderdag bij NPO Start te zien is, worden verhalen gedeeld die eerder in het programma gedeeld zijn.

Aangezien Jaap Reesema, die we ook kennen als podcastmaker, meedoet aan dit seizoen is het natuurlijk heel logisch om - jawel - een podcast te maken. Jaap presenteert deze dan ook, waarin een kleine greep van de favoriete nummers van de kandidaten wordt besproken,

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Waarom huilt iedereen altijd in Beste Zangers? Claudia de Breij legt uit

De mensen die meedoen aan het vijftiende seizoen van Beste Zangers zijn Jaap Reesema, Ferdi Bolland, Nielson, Claudia de Breij, Sarita Lorena, Blanks en Roxeanne Hazes. Zij reisden af naar het Spaanse Sevilla voor het programma.

In de eerste aflevering staat Roxeanne Hazes centraal en natuurlijk haar muziek. De eerste beelden daarvan zie je hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Roxeanne Hazes genoot van kinderloze opnames van Beste Zangers

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!