Anniko van Santen Beeld © KRO-NCRV

Publiekslieveling Anniko van Santen keert terug in finaleweek De Slimste Mens

10 augustus 2022 21:31

Kijkers lopen weg met presentatrice Anniko van Santen (51) in 'De Slimste Mens'. Het is maar goed dat de publiekslieveling binnenkort terugkeert in het progamma om de finaleweek te spelen van de populairste kennisquiz op de Nederlandse televisie.

"Je bent vijf keer de slimste van de dag geweest, dus dat betekent dat je nu bovenaan staat in het klassement"

In haar zevende aflevering op rij weet Anniko haar plek in de week van de finale veilig te stellen door 487 seconden te scoren. Ze weet direct wat het betekent: want na zeven afleveringen moet je plaatsmaken voor een nieuwe kandidaat.

Presentator Philip Freriks feliciteert de presentatrice met haar prestaties. "Anniko, dat betekent dat we hier afscheid van je nemen. Althans, voorlopig. Je bent vijf keer de slimste van de dag geweest, dus dat betekent dat je nu bovenaan staat in het klassement. Het moet wel heel raar lopen willen we je niet terugzien in de finaleweek."

Anniko is in haar nopjes met het nieuws. "Het was mij nu al een genoegen", vertelt ze verrukt, waarna ze een groot applaus in ontvangst mag nemen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

De Slimste Mens-kijkers roemen Anniko en hekelen Jip

In de finaleweek kan Anniko het zomaar opnemen tegen RTL Boulevard deskundige Rob Goossens. Nadat hij zich vrijwillig aanbood bij de makers van De Slimste Mens bewees Rob dat hij de juiste kennis in huis heeft om het net als Anniko tot die felbegeerde laatste ronde te scoren. 

Rob over De Slimste Mens: 'Paar dagen geluk gehad'

04:47

De Slimste Mens is op werkdagen om 20.40 uur te zien op NPO 2.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!