Simone wil terug naar Portugal voor moeder Martijn uit B&B Vol Liefde

11 augustus 2022 14:16

Simone moest gisteren na een waar tranendal Martijn en zijn familie verlaten in 'B&B Vol Liefde'. Martijn voelde te weinig voor de brunette om haar daar te houden. In de RTL.nl-aftertalkserie 'Het Liefdesontbijtje' blikt ze terug op haar avontuur.

"We berichten hier en daar nog af en toe"

Hoewel de ouders van Martijn bijna overal bij waren, heeft Simone een goede band met hen opgebouwd. "Ik heb een hele leuke tijd met ze gehad. Het zijn hele warme, lieve mensen", vertelt Simone. De band tussen Martijn en z'n pa en ma vond ze prachtig. "Wat ik leuk vond aan Martijn is dat hij een goede band met zijn ouders heeft." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tranendal in Portugal: Martijn laat Simone, zichzelf, zijn ouders en Marian huilen in B&B Vol Liefde

"Met de ouders van Martijn was er meteen een klik. Het pure en liefdevolle wat ik ook bij mij thuis voel. Die band was daar gewoon. Of is er eigenlijk nog steeds. We berichten hier en daar nog af en toe. Dat mis je dan toch wel", vertelt Simone. 

Het afscheid viel dan ook erg zwaar. "Het is mooi, maar ook heftig." Simone gaat snel weer eens terug. "Ze zitten zeker bij mij in het hart. Ik ga ook zeker een keer terugkomen. Misschien doe ik nog een retreat daar samen met zijn moeder."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

B&B Vol Liefde-kijkers gruwelen van Martijn: 'Is polygamie legaal?'

Met wie ziet Simone Martijn eindigen? "De meid die ik het best bij Martijn vind passen, is Marian. Martijn heeft wat rustigers in zich en Marian wat levendigs. Ik denk dat daar een mooie balans in te vinden is." Zelf gaat ze niet meer zo actief op zoek naar de liefde. "Ik ben niet bewust van plan om op zoek te gaan naar de liefde. Ik denk dat het komt op het juiste moment. Waar dat zal zijn, we gaan het zien."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!