Soumaya Ahouaoui Beeld © NPO/KRO-NCRV

Slimste Mens-kijkers geschokt wegens gebrek aan dierenkennis

12 augustus 2022 21:57

'De Slimste Mens'-uitdager van vandaag, Soumaya Ahouaoui (35), weet de kijkers te schokken wegens haar gebrek aan dierenkennis. In de vierde ronde moest de actrice raden welke dieren zijn afgebeeld op de acht foto's. Dat ging niet helemaal soepel. Zo verwarde Soumaya een orka voor een dolfijn.

"Als je zelfs een pinguïn niet herkent dan hoor je daar niet"

Soumaya stond met haar score al flink achter op haar medekandidaten Teun van den Elzen en Stefan van der Wielen. Toch is het mogelijk om de twee andere kandidaten te verslaan, want in de vierde ronde kunnen de punten nog worden ingehaald. Helaas lijkt de actrice maar weinig af te weten van het dierenrijk. Hoewel ze de zebra, de panda en de dalmatiër goed weet te raden, kan ze de orka niet onderscheiden van een dolfijn en ook de pinguïn kwam haar niet bekend voor. De kijkers lijken zich te verbazen over haar gebrek aan dierenkennis. 'Als je zelfs een pinguïn niet herkent dan hoor je daar niet', schrijft iemand. 

 

 

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rob Goossens: 'Finaleplek Slimste Mens verklappen is kwestie van wiskunde'

Ook de ekster was onbekend bij Soumaya. Zo denkt de actrice een 'meeuw of een kraai' te zien. Een kijker trekt een logische conclusie: 'Deze dame beleeft weinig natuur.' Een ander denkt al te weten dat Soumaya het niet ver zal schoppen: 'Ik denk dat ik de afvaller van vandaag nu wel durf te voorspellen.' 

De actrice moet het in laatste ronde opnemen tegen Teun en verliest van de cabaretier.

De Slimste Mens is op werkdagen om 20.40 uur te zien op NPO 2.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

VI-kijkers halen uit naar 'arrogante' Maarten van Rossem in De Slimste Mens

RTL Boulevard deskundige Rob Goossens weet het echter wel ver te schoppen in De Slimste Mens. Nadat hij zich vrijwillig aanbood bij de makers van het programma staat Rob nu in de finale. Of hij met de felbegeerde titel naar huis gaat, is nog maar de vraag. 

Rob over De Slimste Mens: 'Paar dagen geluk gehad'

04:47

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!