Dít koppel heeft Love Island 2022 gewonnen

13 augustus 2022 21:31

De kijkers van ‘Love Island’ hebben vijf weken lang naar het grote moment moeten toewerken, maar zaterdagavond werd dan eindelijk bekendgemaakt welk koppel er met 25.000 euro én elkaar naar huis gaat.

Pas op: dit artikel bevat spoilers over de finale van Love Island.

Niemand minder dan Jotti en Cas hebben dit seizoen van Love Island gewonnen. Het verliefde koppeltje, dat elkaar in Casa Amor leerde kennen, eindigde zaterdagavond op de eerste plaats. Op de tweede plek staan Fé en Lennert en Sunita en Mert zijn derde geworden. Imen en Nathan vielen in deze finale als eerste af.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Laatste herkoppeling Love Island is een feit: dit zijn de koppels

Jotti had niet de makkelijkste tijd op Love Island. Ze kwam als bombshell binnen en koos in eerste instantie voor Lennert, wiens hart alleen al bij Fé lag. Vervolgens kon Mehti haar bekoren met een boeketje broccoli, maar hij moest helaas vertrekken nadat bombshell Rick voor Jotti koos en Mehti alleen achterbleef. Een klik met Rick was er helaas niet en ook de andere mannen konden Jotti's hart niet veroveren.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuw seizoen Love Island UK is vanaf nu te bingen bij Videoland

De grote omslag kwam in Casa Amor toen ze Cas leerde kennen. Het klikte meteen en de twee groeiden naar elkaar toe. Jotti vroeg Cas mee terug naar de Love Island-villa, ze konden samen genieten van een romantische avond in de hide away en tijdens hun dreamdate vroeg Cas haar officieel om een koppeltje te vormen.

Ze kunnen nog steeds niet geloven dat het allemaal zo snel is gegaan, maar het is een ideale match en ze kijken er naar uit om elkaar nog beter te leren kennen buiten de villa.

Op de hoogte blijven van realitynews? Check dan de RTL Boulevard Reality Podcast: 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!