Jan B&B Vol Liefde Beeld © B&B Vol Liefde/RTL

Komt Jan uit B&B Vol Liefde je bekend voor? Hier kan je 'm van kennen

14 augustus 2022 13:38

Na het vertrek van Jos in 'B&B Vol Liefde' heeft Natasja de tijd genomen om op adem te komen en de balans op te maken. Menno past al best goed in haar B&B-leven, maar ook nieuwkomer Jan lijkt al aardig op zijn gemak. Komt de 51-jarige informatie analist je bekend voor? Dat kan! Hij was namelijk al (een paar keer) eerder op televisie.

De vierde man voor Natasja, de 51-jarige Jan, wordt door voice-over Jeroen Kijk in de Vegte omschreven als een echte hartenjager die dol is op gezelligheid, borrelen, uit eten gaan en goede gesprekken. Maar blijkbaar is Jan ook gek op tv-programma’s, want de single ging al eens eerder op zoek naar de liefde in zowel First Dates als Lang Leve de Liefde.

Benieuwd geworden? Je kijkt de aflevering van Lang Leve de Liefde met Jan hier terug.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Denises moeder wil meedoen aan B&B Vol Liefde: 'Sta ervoor open'

Het leven als een God in Frankrijk was aan Jan zijn voorvanger Jos niet besteed, maar dat lag niet geheel aan Natasja. Ondanks dat er geen liefde ontstond tussen hen in het programma, was er wel degelijk sprake van een klik.  De twee hebben dan ook nog altijd contact, zo vertelde hij onlangs aan RTL Boulevard.

Bekijk het hele gesprek hieronder:

Jos uit B&B Vol liefde had geen behoefte aan zoen met Natasja

02:16
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Na augurkenrel is nu kruidengate boosdoener in B&B Vol Liefde

B&B Vol Liefde zie je elke maandag tot en met vrijdag om 20.30 uur op RTL 4. Of kijk de afleveringen van B&B Vol Liefde alvast vooruit bij Videoland. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!