Beeld © MTV

Jennifer en Stevie uit EOTB delen álle geheime juice: 'Van hook-ups tot break-ups'

15 augustus 2022 09:35

In het achtste seizoen van 'Ex on the Beach' staat Romee garant voor de meeste knokpartijen, Ivory en Luca voor het aantal 'feestjes' in bed en Harrie voor de beste entree. Maar uiteraard is er ook heel veel juice te verzamelen. En die taak hebben Jennifer en Stevie. In de reünie onthullen zij hun geheimen.

"Er is iemand die beweert na de opnames seks te hebben gehad met Joyce, Tess, Ayleen, Anne en nog anderen"

"Iedereen vertelde ons alles. Wij deelden het samen. We hebben zoveel juice, maar een deel is gewoon niet geschikt voor de televisie", begint Stevie te vertellen. Zo is er volgens de dames een groepschat waar Giovanna niet in mag en Harrie vrijwillig is uitgestapt. "Terug in Nederland zijn er ook seks follow-ups geweest", gaat Stevie door. Dan springt Jennifer in het gesprek: "Er is iemand die beweert na de opnames seks te hebben gehad met Joyce, Tess, Ayleen, Anne en nog anderen. Na de show, hè." 

Ook onthullen de twee dat Luca en Giovanna het nog wel eens gezellig hebben gehad, waarop eerstgenoemde direct bekent. "Wat zeg jij?!" zegt Giovanna dan meteen. "Het was zeven uur geleden", vertelt Luca dan lachend. Verder hebben de dames nog juice over een break-up, hook-up en de ruzie tussen Nick en Lynn. Want wat gebeurde er nou precies tussen hen in de villa?

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Stevie vertelt waarom ze niet in laatste aflevering EOTB te zien was

Lynn beweert eerst dat er meer gebeurd is dan pijpen, terwijl Nick het ontkent. Tot nu, want ze bekent inmiddels dat Nick al die tijd gelijk had. Maar waarom heeft ze de boel dan belazerd? "Ik wilde mezelf niet voor lul laten zetten", zegt ze in het kort. 

Daarna onthullen Joao en Ayleen, die aan het einde zichzelf tot 'king' en 'queen' doopten, dat hun relatie geen stand heeft gehouden. "We wonen echt gewoon ver uit elkaar", leggen ze uit. "Ik ben niet klaar voor de liefde", zegt hij verder. Uit het publiek zegt Jennifer dan: "Joao is niet serieus." Daarop zegt Ayleen dat zij haar best heeft gedaan voor de relatie en het jammer vindt dat hij haar het idee gaf wél klaar te zijn voor een relatie.

Ook de verstandhouding tussen Yanne en Lars is niet meer wat 't geweest is. "Je noemde me constant een psycho tegen al je vrienden", zegt Yanne over Lars. "Het stapelde zich maar op", gaat ze door. En dat trekt Lars zo slecht dat hij besluit de boel letterlijk af te breken. Hij gooit een stuk van het decor richting de andere castleden.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

EOTBDD-deelnemers onthullen trots hun relatie: 'Mijn wifey'

Wie nog wél gelukkig zijn samen, zijn Taier en Lakeisha. "Na het programma zijn we nog iedere week samen geweest", vertelt Lakeisha. "En op mijn verjaardag gaf ze me een ring en vroeg ze of we het officieel konden maken." De twee hebben zin in de toekomst. "En alles wat er gaat gebeuren", vertelt Taier. "En wellicht ooit trouwen", zegt Lakeisha dan.

In de RTL Boulevard Reality Podcast waren Luca en Stevie te gast om te vertellen over het programma. Ze beantwoordden bijvoorbeeld de vraag: wanneer ben je een ex en kun je dus meedoen aan de realityshow? Het antwoord op die vraag en meer zie je in de video hieronder.

Aflevering 5 RTL Boulevard Reality Podcast: Ex on the Beach

22:39

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!