Beeld © ANP

Kijkers raken niet uitgesproken over nieuwe look Johan Derksen

15 augustus 2022 22:19

Na een vakantie van bijna twee maanden is 'Vandaag Inside' weer terug op de buis. Waar de mannen hebben genoten van hun vakantie, blijkt Johan Derksen (73) zijn vrije tijd nuttig te hebben doorgebracht. Het valt kijkers namelijk direct op dat de voetbalanalist zichzelf een nieuwe look heeft aangemeten.

"Ik zit al een paar weken met lange tanden te eten"

Wilfred Genee laat aan het begin van de uitzending weten dat hij nogal wat vragen heeft gekregen over het gebit van Johan. "Heb jij je snor geknipt of nieuwe tanden? Er zijn allemaal mensen die willen weten of jij nieuwe tanden hebt." Johan geeft toe dat er inderdaad iets anders is aan zijn gebit. "Ik heb twee nieuwe kronen." Wilfred moet wel even wennen aan de look: "Ik heb hem nog nooit gezien met tanden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Johan Derksen vindt kaarsenrel nog altijd 'storm in glas water'

Johan zou Johan natuurlijk niet zijn als hij er geen grapje over zou maken. "Ik zit al een paar weken met lange tanden te eten", zo grapt hij. Ook op Twitter valt het gebit van Johan vanaf de eerste seconde al op. Vanaf het moment dat de uitzending begint vragen mensen zich af of hij soms een nieuw gebit heeft.

Wilfred Genee heeft het maar druk, want hij trapt af met twee voetbaltalkshows. In deze video vertelt hij waarom zijn overleden vader deze dagen veel in zijn gedachten zit. 

Wilfred denkt aan overleden vader bij aftrap talkshows

05:05

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!