Vier Handen Op Eén Buik Beeld © Vier Handen Op Eén Buik/BNNVARA

Bijzondere verhalen in nieuw seizoen Vier Handen Op Eén Buik

16 augustus 2022 12:28

In 'Vier Handen Op Eén Buik' volgen we aanstaande moeders die laten zien hoe zij zich voorbereiden op de komst van hun kindje. Ook dit seizoen worden zij weer aangemoedigd door bekende moeders én vaders. Want wat komt er allemaal op hen af op weg naar het ouderschap? En hoe bereiden ze zich daarop voor?

"Je bouwt een sterke band op en die blijft bestaan, ook na het programma"

Kim Kötter, Heleen van Royen, Tabitha én Özcan Akyol met zijn vrouw Anna van den Breemer begeleiden de jongeren voor, tijdens én na de bevalling. Met hun ervaring loodsen zij de tienermoeders en -vaders door deze bijzondere en spannende tijd.

"Het is mooi om vrouwen te ontmoeten die op het punt staan moeder te worden. De omstandigheden waarin ze een kind krijgen zijn meestal niet ideaal, maar ze doen hun best om er met onze ondersteuning het beste van te maken", aldus Heleen van Royen. "Dat ze me zo dichtbij laten, vind ik heel bijzonder. Je bouwt een sterke band op en die blijft bestaan, ook na het programma."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zussen krijgen strenge aanpak in Vier handen op één buik

In de eerste aflevering volgen we de 20-jarige Meli. Op haar vijftiende beviel ze onverwachts van haar eerste kindje: dochter Nay-Zylla. Vier jaar later leert ze Geronimo kennen en al snel raakt ze opnieuw in verwachting en bevalt ze van een zoon. De kersverse ouders hebben veel ruzie en maken een einde aan hun relatie, maar dan komt Meli erachter dat ze wéér zwanger is. Omdat ze al twee kinderen heeft, in een te klein huis woont, nog met school bezig is en schulden heeft, twijfelt ze om het kindje te houden. Maar deze twijfel verdwijnt als blijkt dat er een tweeling in haar buik groeit. Dat vindt ze zo bijzonder dat ze het avontuur met vier kinderen aangaat.

Ze krijgt het hierdoor wel druk, want ze staat er vrijwel alleen voor en heeft nog weinig babyspullen voor de tweeling. Bekende moeder Kim Kötter staat haar bij in deze bijzondere, maar ook hectische periode.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vier handen op één buik-koppel ontvangt lovende reacties na aflevering

Vier Handen Op Eén Buik is vanaf 30 augustus om 20.25 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!