Susanne, Martijn en Fenna in B&B Vol Liefde Beeld © RTL/Videoland

Ongemakkelijkste B&B Vol Liefde-moment ooit: Martijn verklaart via Susanne de liefde aan Fenna

17 augustus 2022 21:45

Gisteren nog moest hij huilend afscheid nemen van Marian, maar vandaag in 'B&B Vol Liefde' weet Martijn het zeker: hij is verliefd op nieuwkomer Fenna. Tot grote shock van Susanne én Fenna zelf.

"Wat gebeurt hier nou weer?"

Martijn neemt Fenna vandaag voor het eerst mee op date. Op hun tochtje door een safaripark is hij Marian alweer volledig vergeten. "Ik heb lekker in de jeep gezeten. Ze kroop lekker tegen mij aan. We kennen elkaar nog maar twee dagen en het voelt nu al zo lekker aan. Wat gebeurt hier nou weer? Heerlijk, maar Jezus..." puft Martijn het uit. 

Zijn andere liefdeskandidaat Susanne belt ondertussen met het thuisfront en vertelt honderduit over haar avontuur op zijn B&B. "Ik ben er nog niet klaar mee om hem beter te leren kennen. Ik hoop hij ook niet met mij", vertelt ze. Maar haar hoop blijkt al gauw tevergeefs. Na de safaritocht zitten Martijn en Fenna even samen. Ondanks dat ze elkaar nog maar twee dagen kennen, voelen ze al heel veel voor elkaar en dat spreken ze ook naar elkaar uit. Achteraf vertelt Martijn: "Ik heb in m'n gedachten gepland staan: ik ga ook nog op date met Suus. Maar kan ik dat nog maken? Kan ik dat nog doen? Ik denk het niet."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martijn blikt terug op emotioneel afscheid Marian in B&B Vol Liefde

Martijn besluit dat hij het aan Susanne moet vertellen. Hij kiest daar alleen een verschrikkelijk moment voor. En dat levert het meest ongemakkelijke stukje B&B Vol Liefde van dit seizoen top. Tijdens een kampvuurtje achter in de tuin met Fenna en Susanne draait hij zich uit het niets naar Suus toe. "Het valt helemaal rauw op je dak. Ik denk dat ik een beetje verliefd ben", begint hij. "Echt? Meen je dat?" reageert Susanne. 

"Ik vind het echt kut voor jou, maar op Fenna", voegt Martijn eraan toe. "Echt? Oh wauw", weet Susanne nog uit te brengen. Fenna zit er ondertussen óók uiterst ongemakkelijk bij. Wanneer Martijn Susanne een knuffel wil geven, slaat zij dat af. "Gaat het?" vraagt hij haar. Maar Susanne is in shock.

"Ik ben heel blij voor je, maar ik had het niet aan zien komen na één date", sneert ze. Fenna kan het ook allemaal niet meer aan en loopt weg bij het kampvuur. "Het voelt niet helemaal geplaatst om hier te zitten."

Achteraf verdedigt Martijn het moment waarop hij het vertelde. "Op een gegeven moment dacht ik: ik ga het zeggen tijdens het kampvuur. Dat is ook het mooiste. Dan komt iedereen erbij. Waarom ook niet? We vieren de liefde. En Suus viert het met ons mee." Fenna is inmiddels binnen en in tranen. "Ik schrok er zo van", zegt ze als Martijn haar opzoekt. Ze merkt dat ze wat moeite heeft met het woordje 'verliefd' en de snelheid waarmee dat gepaard gaat.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martijn uit B&B Vol Liefde reageert op negatieve review van 'zure granaatappel'

Het wordt allemaal nog ongemakkelijker als Martijns familie zich bij het kampvuur voegt. Martijn vertelt dat hij voor Fenna wil gaan. Martijns vader barst in tranen uit en zijn moeder is door het dolle heen. "Wat leuk!" gilt ze uit. En terwijl Suus zich middenin het gezelschap bevindt, zoenen Martijn en Fenna nog wat af. "Sorry, Suus", roept Martijn. "Zo lullig dit", realiseert Fenna zich net te laat.

B&B Vol Liefde zie je elke werkdag om 20.30 uur bij RTL 4. Op Videoland kijk je het datingprogramma terug én vooruit. 

Martijn na één date verliefd op Fenna

02:43

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!