Married at First Sight – Match or Mistake Beeld © Andy Tan

Dit zijn de getrouwde koppels van Married at first Sight: Match or Mistake

24 augustus 2022 07:34

In 'Married at first Sight: Match or Mistake' zijn er al koppels gevormd, huwelijken voltrokken en kussen uitgedeeld. Blijven deze gloednieuwe stelletjes samen of gaan de deelnemers er uiteindelijk met gierende banden vandoor?

"Over een paar weken is 'schatje' ook goed hoor"

Kendall en Rizwan

Kendall en Rizwan zijn door de experts gematcht omdat ze allebei een kinderwens hebben. Rizwan heeft aangegeven dat hij wat tegengas wil van een vrouw en dat zou de Rotterdamse Kendall hem best kunnen geven. Alleen wil Kendall nu al naar de volgende levensfase en Rizwan wil nog even wachten. 

Tijdens het huwelijk vallen ze goed bij elkaar in de smaak. Ondanks dat Kendall Rizwans naam niet goed kan onthouden. "Over een paar weken is 'schatje' ook goed hoor", grapt Rizwan tijdens de huwelijksceremonie. Ze zoenen er lustig op los tijdens de fotoshoot voor de bruidsfoto's. 

Kendall en Rizwan
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit zijn ze: de deelnemers van Married at First Sight - Match or Mistake

Deveny en Feyyaz

Deveny is een echt prinsesje. Het is daarom lastig voor de experts om iemand voor haar te vinden. Toch zien ze in Feyyaz een geschikte kandidaat. Deveny is al haar hele leven single, omdat ze erg veel eisen stelt aan een partner. Dus of Feyyaz meteen in de smaak valt, valt nog te bezien. De experts denken in ieder geval dat hij Deveny wel aankan. 

"Volgens mij is het wel een pittig vrouwke", zegt Feyyaz tijdens de huwelijksdag over Deveny. Ook de kritische Deveny lijkt in eerste instantie tevreden over haar nieuwe man. 

Deveny en Feyyaz

Anita en Alwin

Alwin is klaar voor de volgende stap. Anita ook. Maar zij heeft trust issues na een moeilijke relatie. Volgens de experts is dat echter geen probleem. Ze kunnen elkaar mooi aanvullen, zeggen zij. Ook hebben ze allebei stoere hobby's en zijn ze ontzettend knap. Hij heeft moeite met communiceren, dus daar zou hij wel aan moeten werken.

Anita schrikt als ze Alwin voor het altaar ziet. "Oh, kijk", roept ze. Ze is namelijk erg onder de indruk van zijn looks. Alwin vertelt dat hij benieuwd is naar het avontuur dat ze samen aangaan. "Oh, wij gaan het wel leuk hebben", verzekert Anita hem. De huwelijkskus smaakte volgens Alwin in ieder geval naar meer.

Anita en Alwin

Evelien en Brian

Evelien, een slimme dame met een hoog IQ en EQ, is het daten spuugzat. Volgens de experts past Brian goed bij haar. Hoewel Evelien hoger opgeleid is dan Brian, is hij erg ambitieus. En dat moet goed matchen. Ze hebben allebei een kinderwens en zitten in dezelfde levensfase. 

Tijdens hun huwelijk is Brian verkocht door haar uitstraling en ogen. Evelien vindt dat hij een mooie lach en vriendelijk gezicht heeft. Ze zijn allebei bloednerveus. "Ik krijg het er warm van", roept Evelien uit. "Je bent niet de enige", reageert Brian. 

Evelien en Brian

Laury en Toychyro

Toychyro wordt aan Laury gekoppeld, omdat ze allebei een moeilijke periode achter de rug hebben. Hij is veel gepest en zij heeft geworsteld met de ziekte van Lyme. Maar ze hebben dat allebei weten om te zetten naar iets positiefs. 

Ze zijn even stil van elkaar tijdens het huwelijk. Ze vinden allebei dat de ander er mooi uitziet. Wel komen ze er tijdens het eten achter dat ze allebei een andere eetgewoonte hebben als het aankomt op vlees. Toychyro vindt het een afknapper als iemand geen vlees eet. En Laury vindt het juist niet leuk dat hij wél vlees eet. Maar ze denken dat ze er wel uitkomen samen. 

Laury en Toychyro
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Experts leggen uit wat Married at First Sight: Match or Mistake anders maakt

Yvette en Mark

Yvette en Mark passen, volgens de experts, bij elkaar omdat het hele ondernemende mensen zijn. Ze zijn allebei op zoek naar de liefde, want ze zijn klaar met de eenzaamheid. Ze hebben allebei geen kinderen en ook geen kinderwens meer. De experts hebben een goed gevoel over deze match.

Mark weet Yvette gerust te stellen, ze is erg zenuwachtig. Haar hart wordt gestolen wanneer hij een aantal regels van zijn trouwgeloften richt aan haar moeder. "Ik beloof u dat ik mijn uiterste best zal doen om ervoor te zorgen dat uw dochter zich veilig en op haar gemak bij mij voelt." Hiermee steelt hij meteen het hart van Yvette én dat van haar moeder. 

Yvette en Mark

Roxy en Jesse

Roxy en Jesse zijn aan elkaar gekoppeld. Voor haar is vertrouwen een dingetje, terwijl Jesse een echt feestbeest is dat nog thuis woont en nog nooit een relatie heeft gehad. Maar volgens de experts is hij een trouwe familieman. Ze hebben allebei een kinderwens. Roxy is drie jaar ouder en verder in haar ontwikkeling, maar volgens de experts is hij eraan toe om te settelen. 

Voor het altaar ontmoet het laatste koppel van het programma elkaar. Wanneer Jesse haar ziet heeft hij maar een reactie: "Dit is top!" Ook Roxy is onder de indruk van haar man. "Hij is erg knap."

Roxy en Jesse

Hoe de koppels het met elkaar uithouden zie je in Married at first Sight: Match or Mistake. Elke maandag, dinsdag en woensdag te zien op Videoland. 

Veel drama in eerste beelden MAFS: Match or Mistake

00:57

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!