Lennert en Fé Love Island Beeld © Instagram @loveislandnl

Lennert en Fé zijn na Love Island klaar voor volgende stap

18 augustus 2022 16:37

Ze gingen dan misschien niet met de geldprijs van 25.000 euro naar huis, maar tortelduifjes van het eerste uur Fé en Lennert zijn gelukkiger dan ooit. RTL Boulevard sprak het verliefde 'Love Island'-koppeltje en vroeg de twee naar de toekomst.

"De volgende stap zal wel zijn dat we samen iets zoeken. Dat is zeker iets dat er ter sprake is gekomen"

Ondanks zijn 'aseksuele slippers' viel de Nederlandse Fé als een blok voor de Belgische Lennert. Tijdens Love Island werd hun liefde voor elkaar steeds sterker en de twee verlieten de villa dan ook als vriendje en vriendinnetje. Het koppeltje mag dan misschien niet meer op Gran Canaria zijn, maar zit nog altijd in een roze bubbel, zo vertelt het verliefde stelletje als RTL Boulevard hen spreekt.

Hoewel de twee niet bij elkaar in de buurt wonen, denken ze al aan samenwonen. "We hebben daar, op Love Island, zelfs al een kleine planning gemaakt. Met hoe mijn weken eruit zien, en hoe haar weken eruit zien", zegt Lennert. "Nu doen we het zo en kijken hoe dat gaat en binnen enkele maanden, een half jaar (…) de volgende stap zal wel zijn dat we samen iets zoeken. Dat is zeker iets dat er ter sprake is gekomen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nog geen genoeg van Love Island? Dan is er goed nieuws

De tortelduifjes zijn zich ervan bewust dat het allemaal erg snel gaat, maar voor hen voelt het gewoon goed. "Je groeit zo snel naar elkaar toe en het gaat allemaal in een sneltrein, het voelt zo goed aan en bij ons is niets geforceerd geweest. We hebben echt ons gevoel gevolgd", aldus Fé. "Je kun die stappen al eerder maken omdat je toch een diepere band hebt", vult haar liefje aan.

Ondanks hun liefde voor elkaar, hadden Lennert en Fé niet verwacht het zo ver - tot de finale - te schoppen. "Als je erin stapt dan heb je niet door wat er kan gebeuren", vertelt de Vlaamse hunk. "Je denkt wel: misschien kan er wat gebeuren… maar de liefde vinden, dat had ik niet verwacht. Laat staan om zo ver te komen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Amandine en Jules hinten op verzoening na Love Island

Ook Fé geeft aan 'heel nuchter' de villa binnen te zijn gestapt. "Dat je de liefde tegen het lijf loopt, dat is zo iets moois en bijzonders dat je dat daar tegenkomt", vertelt ze. "Of we verwacht hadden de finale te halen? Daar zijn we eigenlijk niet mee bezig geweest. Het was zelfs zo dat we na Casa Amor zoiets hadden van (…) wij hebben al gevonden waarvoor wij hier kwamen: om welke reden blijven we hier tot de finale? Waarom gaan we niet eerder?" Lennert vult aan: "We hebben elkaar daar leren kennen, het avontuur afmaken is dan het mooiste."

RTL Boulevard sprak ook met Love Island-winnaars Jotti en Cas. Hoe zij de toekomst zien en wat ze met het geld gaan doen zie je in onderstaande video.

Alle afleveringen van Love Island kijk je terug bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!