Denise B&B Vol Liefde Beeld © RTL

Familie shockeert Denise uit B&B Vol liefde met intieme vragen

18 augustus 2022 21:44

De moeder en tante van Denise (31) uit 'B&B Vol liefde' gaan kennelijk sneller in de liefde dan Denise zelf. De zussen zijn hartstikke nieuwsgierig naar het liefdesleven van de nieuwbakken realityster. Want ze staan te popelen om erachter te komen of er al intimiteit heeft plaatsgevonden.

"Wat ik wel heel belangrijk vind: seks"

In het Spaanse Almuñécar is het tijd voor de eerste ontmoeting tussen Sven, de nieuwe logé van Denise, en haar moeder Annemiek. Hij wordt van tevoren al gewaarschuwd voor de lastige vragen die ze zal stellen en ja hoor, Annemiek stelt niet teleur. Ze onderwerpt zowel Denise als Sven en Dave aan een kruisverhoor en schroomt niet om onderwerpen aan te snijden die Denise liever níet met haar familie bespreekt.

"Wat ik wel heel belangrijk vind: seks", zegt Helene, de tante van Denise. Vooral in haar jongere jaren speelde dat een belangrijke rol in haar leven. "Nu is het wel wat minder, natuurlijk. Maar ik ben serieus. Dat is toch heel belangrijk in een relatie?" Waarop Annemiek aan haar dochter vraagt 'hoe het met de seks zit'. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Denise uit B&B Vol liefde is Ben nog niet vergeten: 'Zie je snel'

Hoewel Sven 'steil achterover slaat' van de vragen, laat hij zich niet kennen. Ondertussen houdt Denise haar lippen stijf op elkaar. Naast een klein kusje met Dave doet ze namelijk (nog) niet aan fysiek contact met haar dates. Bovendien vindt ze dit onderwerp maar ongemakkelijk. "Maar dit is haar geheim na 53 jaar huwelijk blijkbaar", concludeert ze. 

Annemiek heeft nog een goed advies voor haar dochter en haar twee mannen: "Je moet het allemaal uitproberen. De mannen moeten toenadering zoeken tot Denise en dan komen ze er vanzelf achter [of er liefde ontstaat of niet]."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Denise meedogenloos tegen haar mannen: 'Voel romantische klik niet'

Annemiek windt er geen doekjes om. Stiekem vindt ze het jammer dat die jonge, leuke mannen allemaal voor haar dochter komen en niet voor haar. Een deelname aan een programma als B&B Vol liefde ziet ze daarom wel zitten, zo vertelde ze in gesprek met RTL Boulevard.

Familie van Denise nieuwsgierig: 'Hoe zit het met de seks?'

04:21

B&B Vol liefde is op werkdagen om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Of kijk de afleveringen alvast vooruit bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!