Christine Quinn in Selling Sunset Beeld © Netflix

Christine Quinn keert niet terug in Selling Sunset

18 augustus 2022 17:39

Christine Quinn (33) laat haar (designer)werktas - al zijn ze vaak amper groot genoeg voor een telefoon (de realityster had eens miniatuur stoel als 'tas' mee - voorlopig in de kast staan. De überbitch uit 'Selling Sunset' keert namelijk niet terug voor seizoen zes.

Christine hintte eerder al op haar vertrek nadat ze de Oppenheim Group had verlaten om haar eigen bedrijf, RealOpen, te beginnen met haar echtgenoot Christian Richard. "Hulu, bel me", grapte ze in juli tegen The New York Times over haar plannen om verder te gaan als de Oppenheim Group centraal blijft staan in de serie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chrishell Stause uit Selling Sunset bijt van zich af na haatcomments

Hoewel het misschien voor de overgebleven dames voor wat rust gaat zorgen - na een tumultueus eerste seizoen had Christine moeite om netjes tegen een aantal van haar collega's te blijven - is het voor de kijker zeker jammer. De blondine zorgde de afgelopen seizoenen namelijk voor heel wat drama (lees: omkopen, extravagante bloemstukken, een zwarte bruidsjurk - en zo kunnen we nog wel even doorgaan).

Al komt haar exit niet volledig uit de lucht vallen. De Netflix-ster schitterde onlangs namelijk ook al van afwezigheid tijdens een speciale reünie-aflevering van Selling Sunset. Christine zou corona hebben gehad, maar dat ging er bij haar ex-bestie en collega Mary Fitzgerald  niet in. Toen TMZ haar in april vroeg of ze het excuus van Christine geloofde, gaf ze een veelzeggend antwoord. "Nee, want we zijn allemaal op dinsdag en vrijdag getest."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Heather van Selling Sunset onthult het geslacht van haar kind

Ook Maya Vander zie we in het al aangekondigde zesde en zevende seizoen niet terug van de populaire realityshow. "Ik heb besloten mijn contract niet uit te voeren", bevestigde de makelaar onlangs aan Page Six. "Ik wil me op mijn gezin concentreren en van kust tot kust vliegen is veel. De show is geweldig en ik hou van iedereen, maar ik kijk ernaar uit om mijn bedrijf in Zuid-Florida te laten groeien."

De eerste vijf seizoenen van Selling Sunset binge je nu bij Netflix.