De Ware Jacob Beeld © De Ware Jacob/Videoland

Jacob uit B&B Vol Liefde ondergaat make-over: 'Net Brad Pitt'

19 augustus 2022 16:05


Carla heeft inmiddels haar spullen gepakt en Portugal verlaten, natuurlijk samen met haar hond Bric. Lang lijkt Jacob daar overigens niet om te treuren: de B&B-eigenaar zet na haar vertrek direct zijn eerste stappen op datinggebied. Maar hij heeft nog niet veel succes en daarom vindt Mariana het tijd voor een make-over. Dat hem meteen succes boekt bij één van zijn gasten.

"Hij moet er wat leuker uitzien. Zoals Brad Pitt"

Nu Carla Casa de Monte heeft verlaten, beginnen steeds meer dames zich te bemoeien met het liefdesleven van de B&B Vol Liefde-ster. Zo is te zien in een nieuwe aflevering van De Ware Jacob, die nu te zien is bij Videoland. Hoewel Carla niet langer in Portugal is, voelt Jacob nog wel een 'negatieve energie' en besluit daarom met Mariana de geesten uit te drijven.

Nu dat gelukt is, vindt Mariana het wel tijd dat Jacob weer op date gaat. Om zijn kansen te vergroten is het voor Mariana overduidelijk wat Jacob nodig heeft: nieuwe kleren. "Met ons uiterlijk is het zoals met eten", vertelt ze hem. "Als ik een bord opmaak, moet het eten er smakelijk uitzien. Als de opmaak niet deugt, krijgt de gast geen trek."

Jacob zoekt de liefde op datingsite

01:40
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jacob gaat op Tinder na break-up in De Ware Jacob: 'Dit is leuk, zeg'

Mariana weet uiteindelijk Jacob een nieuwe outfit aan te smeren, maar wat haar betreft moet er nog veel meer gebeuren. Daarom stuurt ze haar baas naar de kapper. "Hij moet er wat leuker uitzien. Zoals Brad Pitt", instrueert ze.

Nu alleen nog een vrouw. Zijn moeder heeft wel een ideetje: gast Kitty. Volgens haar past ze perfect bij haar zoon. Jacob maakt er meteen werk van en neemt haar mee naar zijn cactustuin. En daar blijft het niet bij: hij vraag haar ook meteen mee op een officiële date. En Kitty hapt meteen. Of het iets wordt tussen de twee, dat moet nog blijken. De klik is er in ieder geval. "Ik was er helemaal niet op uit, maar op de een of andere manier ben je wel heel leuk", deelt Kitty haar prille gevoelens tijdens het etentje.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Natasja zal tussen deze mannen moeten kiezen in B&B Vol liefde

Je ziet De Ware Jacob elke vrijdag exclusief op Videoland. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!