Ruud leerde 'andere kant van zichzelf' kennen bij Astrid

06:25

Ruud uit B&B Vol Liefde vond 'het lastig' om Astrid beter te leren kennen

19 augustus 2022 22:17

Grappenmaker Ruud reisde in 'B&B Vol Liefde' helemaal af naar Oostenrijk nadat hij de oproep van Astrid had gezien. Hoewel ze samen enorm veel lol hadden, ontbrak de seksuele aantrekkingskracht en daarom besloot hij de Oostenrijkste bergen achter zich te laten. In 'B&B Vol Liefde: Het Liefdesontbijtje' van 'RTL.nl' vertelt Ruud dat hij niet met lege handen naar huis is gegaan. 

"Ik zou ook denken: tegen me aanschreeuwen, daar ben ik niet echt van gediend"

Hij vertelt: "Degenen die mij kennen, herkennen mij ook daadwerkelijk terug. Daar ben ik heel erg trots op. Maar ze zien ook een andere Ruud. Dus én herkenbaar én ook de Ruud waarvan ik denk: die blijft rustig in bepaalde situaties en kan over zijn gevoelens vertellen. Dat is toch wel de grootste winst die ik mee terugneem naar Holland."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jacob uit B&B Vol Liefde ondergaat make-over: 'Net Brad Pitt'

De B&B Vol Liefde-deelnemer bespreekt in de video ook de 'kruidengate, die hij probeerde te sussen. "Op een manier die misschien niet helemaal mijn manier is. Ik zou ook denken: tegen me aanschreeuwen, daar ben ik niet echt van gediend. Maar op het moment dat Harmjan dat tegen mij vertelde - dat hij daar niet tegen kon, tegen het schreeuwen en überhaupt de hele situatie - ben ik een andere rol gaan aannemen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Natasja zal tussen deze mannen moeten kiezen in B&B Vol liefde

Ruud hoopt dat, ondanks dat hij een goede eerste indruk had van Astrid, ze toch nog het een en ander geleerd heeft van hem. Ook als het gaat om het opbouwen van relaties. Omdat Astrid volgens Ruud 24/7 aanstaat, was ze erg gespannen. "Dat was wel gelijk de eerste indruk die ik had. Het was lastig om haar beter te leren kennen", aldus Ruud.

B&B Vol Liefde is op werkdagen om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Of kijk de afleveringen alvast vooruit bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!