Beeld © © MAX/Roland J.Reinders

Zin in Heel Holland Bakt? André van Duin heeft nieuws voor je

22 augustus 2022 14:46

Het botert al seizoenen behoorlijk lekker tussen 'Heel Holland Bakt' en de Nederlandse tv-kijker, dus is het niet gek dat een nieuwe reeks al in de pijpleiding zit. De opnames voor de competitie waarin de beste thuisbakker van ons land wordt gevonden beginnen alweer bijna. Dat verklapt presentator André van Duin (75) in gesprek met 'Shownieuws'.

"Dus het gaat gewoon achterelkaar door"

Met torenhoge kijkcijfers jaar in jaar uit smaakt Heel Holland Bakt uiteraard nog steeds naar meer. Niet alleen voor de kijker, maar óók voor André.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Robèrt uit Heel Holland Bakt strijdt nog steeds tegen de kilo's

In gesprek met Shownieuws vertelt hij over zijn plannen de komende tijd. En daarin geeft de presentator een klein tipje van de sluier wat betreft 's lands populairste bakshow. "Ik heb net het bootje met Janny van der Heijden opgenomen, we hebben het treintje opgenomen én volgende week beginnen we weer met Heel Holland Bakt. Dus het gaat gewoon achterelkaar door."

Het vorige seizoen was anders dan andere jaren. En er was één dingetje dat André daar niet zo aan kon waarderen. Wat dat precies was, vertelt hij je in onderstaande video.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

André van Duin 'niet blij' met aanpassing in Heel Holland Bakt

Nieuw seizoen Heel Holland Bakt anders dan andere jaren

00:59

Wanneer het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt op televisie verschijnt is nog niet bekendgemaakt.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!