Familie Meiland Beeld © ANP

Hoe lang blijft Chateau Meiland nog op de buis? Martien geeft duidelijkheid

23 augustus 2022 14:16

Sinds mei 2019 weet de familie Meiland ons met het programma 'Chateau Meiland' aan de buis gekluisterd te houden. Ruim drie jaar, een chateau en een aantal verbouwingen verder vraagt iedere fan - en elke hater trouwens ook - zich af: hoe lang gaat de familie Meiland nog wijnen, wijnen, wijnen op nationale televisie? Martien (60) geeft het verlossende antwoord aan 'Veronica Superguide'.

"Als de kijkcijfers instorten, stoppen we"

Aanstaande maandag 29 augustus keert het programma Chateau Meiland weer terug op de buis. Op SBS6 zal de hysterische familie ons van alweer het zevende seizoen voorzien. Hoewel de Meilandjes met veel plezier het programma maken, weet Martien nu al dat Chateau Meiland over vijf jaar niet meer bestaat. "Dan ben ik lekker met de kleinkinderen bezig, misschien hebben Montana en Dirk dan ook wel een kind."

Langer dan dat ziet de 60-jarige Martien echt niet zitten. "Dag. Ik heb nu soms al het gevoel dat ik met één been in het graf sta.” Maar de liefhebbers hoeven zich voorlopig nog geen zorgen te maken, want zolang ze nog 'boven het miljoen' scoren blijven de camera's gewoon draaien. Op één voorwaarde: "Als de kijkcijfers instorten, stoppen we", voegt hij toe.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maxime Meiland noodgedwongen op vakantie door huwelijksstress

Dat de familie alles tot in de puntjes heeft uitgestippeld, blijkt ook maar weer uit dit interview, want Martien heeft al plannen voor een volgend programma. Bij Humberto vertelden hij en Erica eerder namelijk al dat ze de nieuwe Carlo en Irene willen worden in een Life & Cooking-achtig programma. "Ik mis het gewoon op zondagmiddag. (...) Ik vond dat enig", vertelde Martien. Ook zal hij gewoon nog het spelprogramma Wie van de 3 blijven doen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maxime Meiland licht tipje van de huwelijkssluier op over trouwjurk

Kun je niet wachten tot de 29ste? Dan is realityserie Kasteelvrouwe Emmy misschien een goed alternatief voor de Meilandjes:

Chateau Meiland, move over! Kasteelvrouwe Emmy tovert vervallen chateau om tot droompaleis

01:49

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!