Denise en Dave in B&B Vol Liefde Beeld © RTL/Videoland

Denise barst in tranen uit door vertrek van Dave in B&B Vol Liefde: 'Niet oprecht'

23 augustus 2022 21:49

Denise barst flink in huilen uit in de uitzending van 'B&B Vol Liefde' van vanavond: Dave vertelt haar namelijk dat hij geen romantische klik voelt. En dat ziet de bed and breakfast-eigenaresse totaal niet aankomen.

"Volgens mij is hij niet eerlijk"

Dave loopt al een tijdje met het gevoel in zijn maag dat de liefde voor Denise niet verder gaat dan een vriendschappelijke klik. Terwijl bij Denise er een klein vonkje is ontstaan. "Ik ben nog niet verliefd. Maar er komen wel steeds meer gevoelens. Richting Dave. Ik heb een goede klik met hem. We vertrouwen elkaar steeds meer. Het is gewoon heel gezellig met hem."

Als Dave en Sven de berging van Denise moeten opruimen, bekent Dave met buikpijn: "Ik loop met een enorm rotgevoel die klus te doen, omdat ik weet dat ik straks ga vertellen hoe ik erin sta." Hij raapt alle moed bij elkaar en neemt Denise apart. "Ik wil altijd open en eerlijk zijn. Dat verdien jij ook. Maar het is de laatste tijd lastig voor mij om te bedenken waar wij staan. We zijn goede vrienden geworden. Het ging op een gegeven moment een stukje richting romantiek. En je hoopt dat dat doorzet naar verliefdheid, maar dat is het voor mij niet. We zijn toch op zoek naar de liefde. Ik vind het niet eerlijk richting jou en mezelf om te zeggen: dat zit er nog in. Ik vind het supermoeilijk."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Denise en Ben op ongemakkelijke date in B&B Vol Liefde: 'Niet zo dichtbij!'

"Ik ben heel blij dat je het zegt. Dankjewel", zegt Denise eerst nog. "Don't worry. Ik ben blij dat je het zegt. Ik vind het jammer." Maar al snel wordt duidelijk dat Denise er toch meer mee zit dan ze in eerste instantie doet voorkomen. 

Ze zoekt troost bij haar moeder. "Hij ziet het toch niet zitten. Hij voelde de klik niet." Haar moeder doet haar beseffen dat er iets niet klopt. "Er kwamen allemaal beelden terug en ik dacht: dat is wel heel vreemd. Wat is er gebeurd? Heb ik iets gemist ofzo?" Dave heeft namelijk nooit laten blijken dat hij niks voelde. Hij liet juist meer zien dat hij haar wél leuk vond. "Hij is nu wel eerlijk", zegt haar moeder. "Ik weet het niet, volgens mij niet. Volgens mij is hij niet eerlijk", reageert Denise snoeihard. "B&B zonder liefde."

Het zit Denise toch niet lekker en daarom wil ze nog een keer met Dave praten. Samen met haar moeder neemt ze hem apart. "Hoe ben je zo ineens omgeturnd?" Dave geeft aan dat hij er al een paar dagen mee rondloopt. "Toen we wat gedronken hadden en je al die berichtjes stuurde, was dat dan nep?" Dave in de verdediging: "Nee, dat was niet nep. Ik vind het wel flauw wat je nu zegt. Dan ken je me niet als je dat zegt." Dave geeft aan dat hij het niet eerder heeft aangekaart, omdat hij nog het nog niet zeker wist en dat dat niet mee zou helpen om een klik te voelen. "Ik had liever geweten dat je twijfelde", zegt Denise. "Ik ben niet boos, ik ben teleurgesteld."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Denise uit B&B Vol liefde is Ben nog niet vergeten: 'Zie je snel'

Dan is het tijd voor het afscheid. "Heb je nog iets nodig ofzo?" vraagt ze. "Je denkt: flikker maar op?" zegt Dave. Daar stemt Denise mee in, maar ze knuffelen elkaar toch nog. Wat volgt is een ijskoud afscheid, terwijl Dave nog lieve woorden aan haar meegeeft. Wanneer hij de deur uitloopt, barst Denise in tranen uit. "Ik heb het vaker meegemaakt. Het is stom dat ik in hetzelfde trap." Terwijl er gasten voor haar B&B arriveren, pinkt ze haar laatste tranen weg. "Sorry."

Ook Dave heeft het moeilijk. Met tranen in zijn ogen vertelt hij: "Ik ga wel kut weg. Ik heb het blijkbaar niet goed gedaan. Ik snap dat ze teleurgesteld is, maar dit is voor mij ook niet makkelijk." Hij schrijft nog een brief voor haar en laat die achter in haar appartement. Wanneer ze de brief ziet, wil ze hem niet lezen, want hij wekt een déjà-vu bij haar op: "Die brief is precies hetzelfde wat ik met mijn ex heb gehad. Dat is best bizar."

B&B Vol Liefde zie je alleen deze week nog elke werkdag om 20.30 uur bij RTL 4 en op Videoland zie je het hele seizoen. 

Het is jammer dat Dave te weinig gevoelens heeft voor Denise, want hij was de favoriet van Denises moeder. Je ziet er alles over in onderstaande video. 

Dave was meteen al favoriet van moeder Denise uit B&B Vol Liefde

01:57