Anita en Alwin Beeld © Andy Tan

Anita van MAFS: Match or Mistake probeerde eerder al liefde via tv te vinden

24 augustus 2022 18:42

Van een programma komt een programma. Tegenwoordig tel je als realityster alleen mee als je al wat vlieguren op de televisie hebt gemaakt. Zo is ook Anita, die meedoet aan het nieuwe programma 'Married at First Sight: Match or Mistake', geen onbekende.

Net zoals ongeveer de halve cast van B&B Vol liefde is ook Anita niet vies van een liefdesprogramma. Omdat het in het echte leven niet wil lukken om een langdurige relatie aan te gaan, zoekt ze haar heil meerdere keren op televisie. Zo deed ze in 2017 mee aan De Bachelor met Robbert Jonkheer en later probeerde ze het nog eens in Lang Leve de Liefde, aldus Lovereality.

Dat hier geen serieuze relatie uit is voortgekomen blijkt wel uit haar deelname aan de nieuwe versie van Married at First Sight. Door 'blind' in het huwelijksbootje te stappen en ja te zeggen tegen een volslagen onbekende is Anita er in ieder geval van verzekerd dat ze met een man naar huis gaat. 

Anita tijdens haar deelname aan Lang Leve de Liefde. Tekst loopt door onder de video. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit zijn de getrouwde koppels van Married at first Sight: Match or Mistake

Maar ja, of Alwin - de man in kwestie - een blijvertje is, moet nog blijken. Een nieuwe aflevering van Married at First Sight: Match or Mistake is van maandag tot en met woensdag te zien bij Videoland. 

Experts leggen uit wat Married at First Sight: Match or Mistake anders maakt

02:45

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!