The Handmaid's Tale Beeld © Videoland

Fans getrakteerd op extra beelden vijfde seizoen The Handmaid's Tale

25 augustus 2022 10:26

Fans van de populaire Hulu-hit 'The Handmaid's Tale' worden getrakteerd op extra beelden van het vijfde seizoen. De streamingdienst plaatst namelijk een nieuwe trailer van de serie. Wat we te zien krijgen liegt er niet om: die nieuwe afleveringen lijken behoorlijk spannend te worden.

Hoewel fans bij het zien van de beelden enorm ongeduldig kunnen raken, hoeven ze niet lang meer te wachten. Op 15 september verschijnt het nieuwe seizoen bij Videoland. 

Bekijk hieronder de trailer van seizoen vijf.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

The Handmaid's Tale-actrice Yvonne Strahovski bevallen van zoontje

Voor liefhebbers zal dit seizoen ook een minder leuke kant hebben, want de rol van Emily/Ofglen ontbreekt. De actrice die het personage speelt, Alexis Bledel, heeft eerder dit jaar aangegeven te stoppen met de serie. "Na lang nadenken voelde ik dat dit het moment was om afstand te nemen van The Handmaid's Tale", gaf ze aan in een korte verklaring aan Variety. Alexis werd door haar rol voor maar liefst vier Emmy's genomineerd; in 2017 won ze de award voor beste bijrol in een dramaserie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze serie ga je net zo geweldig vinden als The Handmaid’s Tale

The Handmaid's Tale, gebaseerd op het gelijknamige boek van Margaret Atwood, gaat over een religieuze fictieve samenleving waarin vrouwen geen rechten meer hebben en alleen worden gebruikt om kinderen te baren. Actrice Elisabeth Moss speelt de hoofdrol van June Osborne. Na het vijfde seizoen kunnen de fans ook een zesde seizoen verwachten. 

Om alvast in de stemming te komen, kun je de eerste vier seizoenen van The Handmaid's Tale bekijken bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!