Roelof Hemmen Beeld © RTL/William Rutten

Roelof Hemmen wordt vaste sidekick van Eva Jinek in talkshow

26 augustus 2022 13:45

Voormalig RTL Nieuws-presentator Roelof Hemmen (59) wordt een vaste sidekick in de talkshow 'Jinek'. Hij zal vanaf dinsdag dagelijks plaatsnemen achter zijn nieuwsdesk en 'duiding en achtergronden geven bij het nieuws met de cijfers en feiten', laat RTL vrijdag weten.

Eva Jinek keert maandag terug met een nieuw seizoen van haar talkshow. In de eerste aflevering van de nieuwe reeks schuiven Nick & Simon aan om eenmalig te vertellen over hun breuk en verdere soloplannen. De zangers kondigden vrijdag aan volgend jaar te stoppen als muziekduo.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eva Jinek deelt zeldzaam kiekje van zoon Pax

In de tweede aflevering op dinsdag zijn twee bed and breakfast-eigenaren te gast uit het afgelopen seizoen van de hitserie B&B Vol Liefde.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eva Jinek laat zoon Pax elke dag met schuldgevoel achter

Het ging afgelopen mei hard tegen hard tussen Eva Jinek en Johan Derksen. De talkshowhost werd genadeloos afgeslacht in Vandaag Inside. Volgens de snor zou ze een 'oncollegiaal loeder' zijn nadat ze na de seizoensfinale van haar talkshow triomfantelijk gezegd zou hebben 'dat ze Vandaag Inside toch maar mooi van de buis hebben gekregen'. Eva Jinek deed in BEAU haar verhaal.

Hoe zit de mediaruzie tussen Johan Derksen en Eva Jinek nou precies?

03:18

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!