Sven en Denise uit B&B Vol Liefde Beeld © B&B Vol Liefde/RTL

'Sven en Denise uit B&B Vol Liefde worden niet verliefd op elkaar'

28 augustus 2022 15:01

Na het vertrek van Dave besluit Denise haar overgebleven gast, Sven, in 'B&B Vol Liefde' toch nog maar een kans te geven. Maar op dat moment is het liefdesavontuur eigenlijk al zo goed als voorbij. Onze volgers op Instagram verwachten dan ook niet dat er nog iets opbloeit tussen de twee.

Nadat Dave zelf besloot een einde te maken aan zijn B&B Vol Liefde-avontuur, had Denise in Spanje nog maar één dag met Sven alleen. En dat voelde voor de B&B-eigenaresse wel erg kort om een beslissing te nemen. Ook Sven was nog niet klaar om de deur achter zich dicht te gooien en de twee besloten daarom om het nog 'rustiger even verder uit te zoeken' en lekker te blijven appen.

Hoewel Denise in de laatste aflevering van B&B Vol Liefde nog aangaf dat het niet als een definitief einde voelde, lijkt het er inmiddels niet op dat er liefde in ontstaan. Zowel bij het vertrek van Frank, Ben en zelfs Dave stond Denise op haar Instagram even kort stil, maar van Sven ontbreekt (nog) elk spoor.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nog één keer genieten van de memorabelste momenten uit B&B Vol Liefde

Op de vraag 'worden Denise en Sven verliefd op elkaar?', die RTL Boulevard stelde op Instagram, wordt dan ook massaal gereageerd met 'nee'. Zo'n 84 procent gelooft niet in het koppeltje, terwijl een kleine 16 procent nog hoop blijft houden. 

Wie wél nog altijd bij elkaar zijn, zijn Hans en Petra. De Franse B&B-eigenaar vertelt er zelf alles over in onderstaande video:

Hans uit B&B Vol Liefde onthult: zit hij nog altijd met Petra in het zadel?

06:36
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Grote verrassing: Astrid vindt alsnog de liefde bij Harmjan in B&B Vol Liefde

Alle afleveringen van B&B Vol Liefde kijk je terug bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!