Chateau Meiland / 29-08-2022 Beeld © SBS6 / Talpa

Martien en Erica leiden dochters en Chateau Meiland-kijkers rond door nieuwe huis

29 augustus 2022 20:58

Voor veel mensen was het maandagavond weer even opgelucht ademhalen, want de familie Meiland is teruggekeerd op SBS6 met hun realityserie 'Chateau Meiland'. Als vanouds begint het seizoen met een verhuizing. Want een jaar niet verhuisd, is een jaar niet geleefd. In het leven van Martien (61) en Erica (58) dan.

"Hier gaan we nooit meer weg"

Toen Martien en Erica in hun Noordwijkse villa introkken, schreeuwde Martien van de daken dat ze daar nog wel tien jaar zouden wonen. Niets bleek minder waar, want de twee hadden de drukke weg voor het huis wel gezien, maar niet verwacht dat ze zich zo bekeken zouden voelen. Hordes fans kwamen namelijk spontaan langs. Leuk natuurlijk, maar in Martiens woorden: "Wat een gezeik!"

En dus besloten Martien en Erica al geruime tijd geleden te verhuizen, hoewel het nu pas op televisie komt. Dit keer weten ze het écht zeker: "Hier gaan we nooit meer weg", zegt Erica gedecideerd. Het enige minpuntje lijkt tot nu toe de ietwat kleine keuken. En dat voor een huis van meer dan één miljoen euro.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Maxime Meiland durfde trouwjurk niet te laten maken in tv-show

En dus nemen Martien en Erica hun dochters Montana en Maxime, maar ook de Chateau Meiland-kijkers, mee naar hun nieuwe optrek(je). De ouders zien het al helemaal zitten om het anders te doen dan de vorige keer: "Eerst verhuizen, dan pas verven." Dat lijkt Montana toch wat onhandig. "Dan zit je hier en wil je een muurtje verven, maar staan je spullen allemaal in de weg.

Wat Maxime betreft kan het meubilair van haar ouders sowieso op de schop. "Jij gaat van full glamour naar heel landelijk, dus eigenlijk moet je al je spullen weg doen", dicht ze Martien toe. "Dat ga ik toch niet doen, die bank? Die heb ik net een half jaar", reageert haar vader. Daarop zegt Maxime grappend: "Ja, net als die tafeltjes in je keuken. Die zijn verschrikkelijk."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Hoe lang blijft Chateau Meiland nog op de buis? Martien geeft duidelijkheid

Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland draait buiten alweer een verhuizing allemaal om het huwelijk van Maxime en Leroy. In de video hieronder zie je beelden van hun sprookjesdag.

Video: Het intieme sprookjeshuwelijk van Maxime Meiland en Leroy

06:44

Chateau Meiland zie je iedere maandag om 20.30 uur op SBS6. Aflevering gemist? Terugkijken kan hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!