Vier Handen Op Eén Buik Beeld © BNNVARA / SkyhighTV

Twitter prijst 20-jarige moeder Meli uit Vier Handen Op Eén Buik

30 augustus 2022 21:33

Het nieuwe seizoen van 'Vier Handen Op Eén Buik' trapte dinsdagavond af met het bijzondere verhaal van de 20-jarige Meli. Op haar 15e bevalt ze onverwachts van haar eerste kindje: dochter Nay-Zylla. Vier jaar later leert ze Geronimo (21) kennen en al snel raakt ze opnieuw in verwachting. Kort daarna komt Meli erachter dat ze wéér zwanger is, van een tweeling. De jonge moeder kan alle hulp dan ook goed gebruiken.

"Ik heb gelezen dat 1 op de 80 vrouwen een tweeling kunnen krijgen. Ik had toen geen twijfels of ik het wilde houden of niet"

Omdat Meli al twee kinderen heeft, in een te klein huis woont, nog met school bezig is en schulden heeft, twijfelt ze om het kindje te houden. Maar deze twijfel verdwijnt als blijkt dat er een tweeling in haar buik groeit. Dat vindt ze zo bijzonder dat ze het avontuur met vier kinderen aangaat. In haar ogen is ze dubbel 'geblessed'. "Ik heb gelezen dat 1 op de 80 vrouwen een tweeling kunnen krijgen. Ik had toen geen twijfels of ik het wilde houden of niet", vertelt ze.

Haar zus Luska denkt daar net zo over en steunt Meli waar ze kan. Ook Geronimo laat haar niet vallen, al is er van een relatie geen sprake. "Wat bij elkaar hoort, komt bij elkaar. Als we voor elkaar gemaakt zijn, dan komt het heus wel goed", blijft Meli hoop houden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bijzondere verhalen in nieuw seizoen Vier Handen Op Eén Buik

Bekende moeder Kim Kötter staat haar bij in deze bijzondere, maar ook hectische periode. "Ik doe voor de zoveelste keer mee aan Vier Handen omdat ik dit - het programma is bij uitstek iets dat zo natuurlijk bij mij past. Ik word er echt een gelukkig mens van als ik anderen als een soort zus een handje kan helpen."

Maar voordat Kim de kans krijgt om kennis te maken met Meli, gebeurt er iets onverwachts: Meli belandt in het ziekenhuis. Daar moet ze blijven tot haar zoontjes geboren zijn. En dat blijkt niet lang te duren, want al de eerste nacht in het ziekenhuis bevalt Meli van haar eerste zoontje. Het tweede mannetje wordt met een keizersnede gehaald. Omdat de ventjes veel te vroeg zijn geboren, worden ze meteen naar de intensive care gebracht.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zussen krijgen strenge aanpak in Vier handen op één buik

Nu de bevalling achter de rug is, krijgt Kim eindelijk de kans de jonge ouders te ontmoeten. Kim heeft amper kunnen verwerken dat ze samen vijf koters hebben, Geronimo heeft ook nog een kindje, als Meli tussen neus en lippen door vertelt dat de jongste van de tweeling na de bevalling ook nog een hersenbloeding heeft gehad. Meli en Geronimo wonen dan ook in een Ronald McDonald Huis naast het ziekenhuis, zodat ze dichtbij hun kleintjes zijn.

Kijkers op Twitter kijken vol bewondering naar het verhaal van Meli. En maken een diepe buiging voor haar.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kötter trotse moeder: 'Muck mag maandag op voor zwemdiploma B'

Vier Handen Op Eén Buik is vanaf 30 augustus om 20.25 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3. Kijk de aflevering van Meli hier terug.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!