Ayoub Louihrani Beeld © ANP

Doet boer Ayoub Louihrani mee aan het volgende seizoen van Boer zoekt Vrouw?

30 augustus 2022 22:24

Al vanaf zijn 14e weet Ayoub Louihrani (24) dat hij boer wil worden. Een leven op de boerderij is niet bepaald glitter en glamour en de veehouder staat dan ook even gek te kijken als hij drie jaar geleden opeens een BN’er wordt en voor talkshows wordt uitgenodigd. Of hij de smaak te pakken heeft en we hem straks in 'Boer zoekt Vrouw' zien? Daar geeft hij antwoord op in het nieuwe '100%NL Magazine'.

"Alles wat ik aan het doen ben, is om dat waar te maken. Als traptrede om daar te komen"

Volgens Ayoub is het belangrijk dat hij eerst een eigen bedrijf heeft, voordat Yvon Jaspers bij hem op de stoep kan staan. Op dit moment woont de 24-jarige nog midden in Amsterdam, terwijl hij liever in de wei staat en koeien telt.

Totdat hij de droom van zijn eigen boerderij heeft kunnen waarmaken, werkt Ayoub op boerderijen waar hij wordt ingehuurd door boeren die hulp nodig hebben. Hoeveel werk er voor hem is, dat verschilt per seizoen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Annette is na latrelatie ingetrokken bij Hans van Boer Zoekt Vrouw

Ayoub pakt alles aan om zijn droom te realiseren: een eigen boerderij. Zo werkt hij aan een boek, televisie projecten, muziek en het onderhouden van sociale media. "Alles wat ik aan het doen ben, is om dat waar te maken. Als traptrede om daar te komen. Heel af en toe zijn dat ook dingen die ik niet echt leuk vind. Maar dat moet gewoon", aldus de boer. Als het me maar dichter brengt bij waar ik moet zijn. Even slikken en gewoon doorgaan."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marc-Marie gefrustreerd door deze Boer Zoekt Vrouw deelnemer!

Jammer, want de kans is groot dat Ayoub nu de kans misloopt om de liefde van zijn leven te vinden. Het afgelopen seizoen was namelijk een groot succes.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!