Richard en Simone Beeld © RTL

Simone onthult wat er écht is gebeurd tussen haar en Richard

31 augustus 2022 07:39

De onsmakelijke tongzoen met Simone smaakt voor Richard na hun 'B&B Vol liefde'-avontuur niet naar meer. Nadat ze per telefoon aan de kant wordt geschoven, doet Simone haar verhaal bij 'Jinek'.

"Hij wil voor goud gaan, ik wil een diamant zijn"

Na haar noodgedwongen vertrek uit de nog te openen B&B van Richard ziet het er in eerste instantie uit dat dit een tijdelijk vertrek is en geen vaarwel. Maar als Richard even later in gesprek met RTL Boulevard vertelt dat hij het toch niet voor haar voelt, rest er nog maar één vraag: wat is Simone's kant van het verhaal, weet je wel?

Er is volgens Simone 'heel veel gebeurd'. "Ik denk dat we heel goed bij elkaar passen", vertelt ze. "Misschien wel te goed. We hebben het zo leuk gehad, maar die ene factor is er niet."

Uiteindelijk vliegt Simone nog een keer terug naar Portugal, waar ze een nog drukkere Richard dan normaal ontmoet. "Het is lastig. Je gaat terug, er is thuis iets vervelends gebeurd vanwege mijn moeder (ze is overleden, red.), het programma heeft veel emotie teweeggebracht. Ik moet gewoon sterk zijn."

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Richard moet breuk Simone alleen verwerken: ook huisvriendin Ingrid weer in Nederland

Daarna refereert Simone naar een uitspraak van de B&B-eigenaar. "Hij wil voor goud gaan, ik wil een diamant zijn. Ik wil shinen en iemand moet mij laten shinen." Vervolgens: "Dat doet hij niet." Ondanks de kleine steek onder water, heeft ze vrede met zijn beslissing om de relatie niet voort te zetten. "Ik wil iemand die duizend procent voor mij gaat. Ik wil het hele pakket."

Ondanks het stuklopen van haar prille liefdesgeluk is er geen blond haartje in Simone's hanekam die het programma had willen missen. Ze zegt dat ze enorm heeft genoten van haar tijd in Portugal. De sexy motorrijder in haar leven ontbreekt alleen nog. 

Bekijk hieronder de reactie van Richard op de breuk. 

Richard uit B&B Vol Liefde maakt het uit met Simone: 'Voelde het niet'

02:28
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Simone uit B&B Vol Liefde blikt terug op verdrietig moment: 'Ik mis je'

Het hele seizoen van B&B Vol liefde is te zien bij Videoland. Jinek wordt op werkdagen om 22.00 uur uitgezonden op RTL 4. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!