Ben Kingsley Beeld © ANP

Ben Kingsley speelt grote rol in nieuwe Wonder Man-serie

31 augustus 2022 08:49

Ben Kingsley (78) maakt in de nieuwe serie 'Wonder Man' op Disney+ opnieuw zijn opwachting als het personage Trevor Slattery, meldt vakblad 'Variety'. De Britse acteur was in 2021 voor het laatst te zien in de Marvel Cinematic Universe (MCU) in de film 'Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings'. Ben maakte zijn debuut in de MCU in de superheldenfilm 'Iron Man 3' uit 2013.

Wonder Man gaat over Simon Williams, de zoon van een magnaat wiens bedrijf de concurrentie verliest van dat van Tony Stark, oftewel Iron Man. Simon, die in de stripboeken van Marvel een acteur en stuntman is, gaat vervolgens met de schurk Baron Zemo in zee en krijgt daardoor superkrachten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Waarom Michael Keaton eigen Marvel- en Batmanfilms niet kijkt

Het is nog niet bekend hoe Ben zijn rol als Trevor Slattery, een mislukte acteur die uiteindelijk de slechterik wordt, gaat invullen en hoe vaak hij te zien is in de nieuwe serie. Volgens bronnen krijgt hij wel een 'grote rol' in Wonder Man. Hij werkt dan in ieder geval weer samen met Destin Daniel Cretton, die Shang-Chi regisseerde. Destin Daniel Cretton is medebedenker en uitvoerend producent van de serie.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!