Vier Handen Op Eén Buik Beeld © BNNVARA / SkyhighTV

Kim Kötter geeft belangrijke update over Meli uit Vier Handen Op Eén Buik

31 augustus 2022 12:02

Vier kinderen opvoeden is niet niks. Helemaal als je pas 20 jaar bent. Toch weet Meli uit 'Vier Handen Op Eén Buik' niet beter. Kim Kötter (40) stond de jonge moeder de afgelopen maanden bij en geeft nu een update.

"Doordat ze haar arm had gebroken kon ze de uren niet vol maken voor de stage"

Meli heeft al twee kindjes als ze erachter komt dat ze wéér zanger is. De twijfel om het kindje te houden verdwijnt meteen zodra blijkt dat er een tweeling in haar buik groeit. Kim probeert de jonge moeder zoveel mogelijk bij te staan, want Meli heeft het niet makkelijk. Niet alleen worden haar zoontjes veel te vroeg geboren, plek voor haar groeiende gezinnetje heeft ze ook niet.

Gelukkig vallen tijdens de opnames alle puzzelstukjes in elkaar en krijgt Meli een nieuwe woning toegewezen. Maar omdat ze veel schulden heeft en leeft van haar studielening, is er geen geld om meubels of spullen voor haar pasgeboren tweeling te kopen. Kim besluit dan ook een actie op te zetten via Instagram en zamelt samen met haar volgers heel wat spullen in.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Twitter prijst 20-jarige moeder Meli uit Vier Handen Op Eén Buik

Maar daar stopt de bekende moeder niet: omdat Meli er praktisch alleen voor staat, is het voor haar onmogelijk om haar stage af te maken. Meli moet nog 200 uur stage lopen om haar diploma te halen en daar wil Kim maar al te graag bij helpen. Ze regelt dan ook een stageplek, maar via Instagram Stories laat de ze nu weten dat Meli helaas nog altijd niet afgestudeerd is omdat ze afgelopen juni haar arm heeft gebroken. 'Doordat ze haar arm had gebroken kon ze de uren niet vol maken voor de stage. Maar ze kan terug komen om het af te maken. Volgend jaar', aldus Kim.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bijzondere verhalen in nieuw seizoen Vier Handen Op Eén Buik

Kim heeft ook een leuk nieuwtje: Meli en haar vriend Geronimo zijn weer bij elkaar! 'Ze heeft het wel wat zwaarder nu', aldus Kim. 'Ik vind de leeftijd van Ted al pittig. Zij hebben dus een Ted en deze baby’s en een dochter. En hij heeft nog een zoontje van Ted’s leeftijd. En ze is net weer begonnen met school. Wat een power house!'

Het is niet de eerste keer dat Kim meedoet aan Vier Handen Op Eén Buik. 'Dit programma doet wat met je. Laat je niet los', schrijft ze. 'Achter elk verhaal zit nog een ander verhaal. Veroordelen heeft geen enkele zin. Als we elkaar allemaal een beetje helpen en vertrouwen geven groeien we allemaal.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kötter trotse moeder: 'Muck mag maandag op voor zwemdiploma B'

Vier Handen Op Eén Buik is elke dinsdag 20.25 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3. Kijk de aflevering van Meli hier terug.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!