Eerste beelden GTST: hoe loopt het af met Shanti en de baby?

00:44

GTST-ster Bertrie dankbaar voor hartverwarmende reacties na heftige aflevering

1 september 2022 11:17

Door de seizoensopener van 'Goede Tijden, Slechte Tijden' weten kijkers eindelijk hoe het afloopt met Shanti, Rick en hun baby. Bertrie Wierenga (32), die de rol van Shanti vertolkt in de soap, bedankt kijkers via Instagram voor de hartverwarmende reacties op de aflevering waarin de baby stil geboren ter wereld komt.

"Ik wil jullie allemaal laten weten dat ik met heel veel liefde aan jullie denk"

Nederlands langstlopende soap sloot afgelopen zomer af met een gigantische cliffhanger. De kijkers maken zich vooral zorgen om de zwangere Shanti. Zij vecht tijdens de slotaflevering voor haar leven en dat van haar baby. Shanti wordt namelijk geconfronteerd met complicaties tijdens haar bevalling en raakt het bewustzijn kwijt. In de laatst seconden van de aflevering roepen de artsen dat ze 'haar verliezen'. 

Bertrie reageert voor het eerst op de heftige aflevering via social media. 'Jeetje lieve schatten, wat ontzettend veel hartverwarmende en hartverscheurende reacties op de afleveringen van GTST.' Voor veel kijkers komt de verhaallijn van Shanti namelijk erg dichtbij.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

GTST-sterren Dorian Bindels en Bertrie Wierenga zochten naar juiste balans werk en privé

Bertrie schrijft geraakt te zijn door de reacties. 'Ik wil jullie allemaal laten weten dat ik met heel veel liefde aan jullie denk. (...) Ik mag het dan wel niet in het 'echt' hebben meegemaakt, maar ik hoop dat ik toch een stukje collectieve pijn heb aangeraakt, waardoor er mogelijk wat helend licht op dit onderwerp mag schijnen.'

Voor Ferri Somogyi, die Rik speelt in de soap, valt de verhaallijn van het gloednieuwe seizoen erg zwaar. Samen met de acteur blikten we alvast vooruit op de eerste aflevering.

Heftige verhaallijn GTST komt dichtbij echte leven van Ferri Somogyi

01:43

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!