Robbert Rodenburg Beeld © ANP/basmuijs.nl

Robbert Rodenburg blaast 24 uur met... nieuw leven in

2 september 2022 11:16

Robbert Rodenburg (24) gaat een nieuw seizoen van '24 uur met...' maken. Dat heeft René van der Gijp (61) donderdagavond bekendgemaakt in de uitzending van 'Vandaag Inside'. Al zit René nog liever in een tbs-kliniek dan dat hij zich vrijwillig 24 uur laat opsluiten met de interviewer.

"Ik kreeg toevallig vandaag een mailtje van hem dat hij een nieuw programma ging doen: 24 uur met..."

Tussen 2008 en 2016 lieten welwillende gasten zich 24 uur opsluiten in een studio met een interviewer. Doordat ze een dag lang tot elkaar werden veroordeeld, ontstond er tussen hen een ongewone band. De tijd deed zijn werk. De eerste zeven seizoenen was de interviewer Wilfried de Jong. Hij werd de laatste drie reeksen opgevolgd door Theo Maassen.

Nu neemt Robbert het stokje dus over. René liet in de uitzending weten te zijn benaderd door de jonge YouTuber. "Ik kreeg toevallig vandaag een mailtje van hem dat hij een nieuw programma ging doen: 24 uur met.... En dat hij dat heel erg graag met mij wilde doen", vertelt hij. "Toen heb ik hem teruggemaild dat ik nog liever 24 uur in een tbs-kliniek zit."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Robbert Rodenburg laat duikers zoeken naar peperdure zonnebril

"Pleur toch op, joh! Ik ga toch geen 24 uur met een gozer in een kamer zitten? Ik ben niet helemaal gek geworden!" lacht hij Robbert vervolgens keihard uit.

Robbert heeft al de grootste BN'ers voor zijn camera gehad. Zo sprak hij onlangs met Sylvie Meis over haar liefdesleven, zoon Damián en haar 'modern marriage'.

Sylvie Meis emotioneel door gemis zoon Damián

02:54
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zó wist Robbert Rodenburg deelname aan Expeditie Robinson geheim te houden

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!