Hans B&B Vol Liefde en dochter Soleil Beeld © Instagram @hansvroom

Dochter Hans uit B&B Vol Liefde had hem liever met déze vrouw gezien

2 september 2022 12:18

Vijf vrijgezelle vrouwen zagen in de 59-jarige Hans hun prins op het witte paard, maar slechts één van hen wist het hele 'B&B Vol Liefde'-avontuur af te maken: Petra. Met haar voelde de paardenliefhebber meteen een klik. Al had zijn dochter een andere favoriet, onthult de B&B-eigenaar in een interview met 'Algemeen Dagblad'.

"Ze vond het gaaf dat ik meedeed"

Waar zowel Richard in Portugal als Hans in Italië hulp kreeg tijdens de zoektocht naar liefde van hun dochters, had in Dégagnac Hans alleen zijn paarden en was zijn 19-jarige dochter Soleil - die hij eerder al zijn grote liefde noemde - niet te zien in het succesvolle RTL-programma. Toch had ze een duidelijke voorkeur wat betreft de vrouwen die hun zinnen hadden gezet op haar vader. "Ze vond het gaaf dat ik meedeed", vertelt Hans namens zijn dochter. "En ze was helemaal fan van Daisy."

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Menno uit B&B Vol Liefde stelt nieuwe liefde voor: 'Het is meant to be'

Maar Hans kon de levensstijl van 'Feessie Daisy' niet helemaal aan en besloot dan ook halverwege het avontuur - na een wilde avond - afscheid van haar te nemen. Maar ook ná haar vertrek werd er nog genoeg gefeest en gedronken in de B&B, die eerder lijkt te staan voor Bed & Borrel.

Hans vertelt: "Je zit in Frankrijk, hè? Dan is een glaasje rood om twaalf uur en één bij het diner normaal. Maar ik moet toegeven dat de opnames in april waren. Dat is absoluut nog geen hoogseizoen en er zijn niet veel gasten. Midden in de zomer is dit anders. Dan heb ik regelmatig paardentochten en die beginnen ’s ochtends vroeg. Het is echt niet zo dat ik bezopen op een paard zit. Ik heb verantwoordelijkheidsgevoel."

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Natasja uit B&B Vol Liefde vindt tóch een man: 'Tot over m'n oren verliefd'

RTL Boulevard sprak zelf onlangs ook nog met Hans. Onze Aran Bade ging bij hem langs in Frankrijk om hem alles te vragen over zijn B&B, Petra en de toekomst. Bekijk die video hieronder:

Hans uit B&B Vol Liefde onthult: zit hij nog altijd met Petra in het zadel?

06:36

B&B Vol Liefde nog niet gezien? Alle afleveringen kijk je terug bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!