Sylvia Geersen op zoek naar de liefde in nieuwe De Bachelorette

00:20

Sylvia Geersen gaat op zoek naar de liefde in nieuwe De Bachelorette

2 september 2022 18:51

Waar eerder Gaby Blaaser (36) een poging deed om de liefde van haar leven te vinden in de Nederlandse versie van ‘De Bachelorette’ is het nu de beurt aan model en influencer Sylvia Geersen (36). Videoland laat weten dat zij dit seizoen te zien zal zijn in het datingprogramma.

"Ik heb zo ongelofelijk veel zin in dit nieuwe avontuur"

Sylvia heeft er nogal een bewogen liefdesleven op zitten, maar dat betekent niet dat ze haar geloof in de liefde is verloren. In De Bachelorette hoopt ze alsnog haar prins op het witte paard te ontmoeten. Op een droomlocatie in het buitenland zal zij met een groep charmante en zelfstandige vrijgezellen het avontuur aangaan. Via de iconische rozenceremonie zal zij iedere week een kandidaat naar huis moeten sturen. Wie blijft er over en verovert het hart van Sylvia?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Déze Bachelorette-ster heeft getekend voor de volgende stap

Sylvia heeft er in ieder geval heel veel zin in: "Ik heb zo ongelofelijk veel zin in dit nieuwe avontuur. Ondanks dat ik al het een en ander meegemaakt heb, blijf ik in de liefde geloven en hou ik van romantiek. Daarom zou ik het oprecht geweldig vinden om via dit heerlijke programma mijn droomman te vinden. Ik hoop ook echt dat er zich leuke, lieve, grappige, enthousiaste en natuurlijk aantrekkelijke mannen aanmelden die met mij op een mooie liefdesreis durven te gaan."

Vrijgezelle mannen kunnen zich nu opgeven via dit linkje. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Déze Bachelorette-kandidaat verwacht nu zijn eerste kindje

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!