Jaap Reesema: 'Het verhaal van Nick & Simon klopt'

02:52

Jaap Reesema geeft opheldering over uitdrukking Nick: 'Kijkt altijd zo!'

3 september 2022 12:43

Volgens Jaap Reesema (37) zijn Nick Schilder (38) en Simon Keizer (38) niet met ruzie uit elkaar gegaan. De zanger kent het duo goed en twijfelt niet aan het verhaal dat ze maandag vertelden aan tafel bij 'Jinek'.

"Ik vond het een heel duidelijk en helder verhaal"

Jaap is vrijdagavond te gast in de talkshow om het succes van Beste Zangers te bespreken. Aan tafel zit ook Angela de Jong, die uitgenodigd is om de nieuwe programma's te bespreken. Maar de tv-recensent wil het vooral hebben over Nick en Simon, die afgelopen maandag voor het eerst hun verhaal over de breuk vertelden aan diezelfde talkshowtafel. "Dat vond ik wel een 'dingetje', laten we het zo noemen", vertelt ze om vervolgens aan Eva te vragen of ze nog iets kwijt wil over het gesprek.

"Ik vraag me nog steeds af waar we naar hebben gekeken. Of het echt was, of dat we naar een toneelstukje hebben zitten kijken met die gasten", vervolgt Angela na een lacherige 'zeker niet' van Eva.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Aran Bade trapt niet in toneelstuk Nick & Simon: 'Wordt belazerd'

Cornald Maas weet vervolgens te vertellen dat hij iemand kent die close is met Simon en hem verzekerde dat het verhaal écht klopt. "Ik ken ze ook redelijk en het klopt echt wel", doet Jaap nog een duit in het zakje. "Ik vond Simon heel duidelijk en rustig en ik kan me heel goed voorstellen dat je op een gegeven moment daar een beetje je plezier in verliest."

Om de veelbesproken uitdrukking van Nick moet Jaap lachen. "Ik ken Nick ook redelijk goed en die kijkt altijd zo", vertelt hij. "Zo is hij altijd. Ik ken ze niet anders dan zo. Dus ik vond het een heel duidelijk en helder verhaal."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marc-Marie prikt door Nick en Simon heen: 'Je kan op tv niet liegen'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!