Fenna uit B&B Vol Liefde verhuist naar Portugal: 'Lekker naar Lissabon'

02:49

Martijn ging na opnames B&B Vol Liefde door zware periode

3 september 2022 13:52

Er vielen heel wat tranen in de Portugese B&B van Martijn, maar uiteindelijk bleken dat tranen van geluk want Martijn is helemaal hoteldebotel van Fenna. Zij vertrok na de opnames weer richting Bonaire, maar beloofde terug te komen. Hoewel de tortelduifjes inmiddels weer herenigd zijn, vertelt de B&B-eigenaar in het 'Algemeen Dagblad' dat hij na haar vertrek in een zwart gat viel.

"Ze is blij om hier bij mij te zijn, maar het doet ook pijn omdat ze het daar mist. Dat hoort er ook bij, dat snap ik heel goed"

"Het moment dat Fenna weg moest – ze moest weer lesgeven op Bonaire – was heftig", doet hij een boekje open in de krant. "Voor Fenna voelde het onwerkelijk wat er was gebeurd. Het was zo snel gegaan. Ik viel in een gat en had het er moeilijk mee."

Zo kan Martijn zich slecht concentreren en maakt hij veel fouten op zijn werk. Daarbij komt ook nog eens dat de twee goed moeten plannen wanneer ze elkaar kunnen zien, vanwege het tijdsverschil.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marieke Elsinga moet afkicken van B&B Vol Liefde: 'Droom er zelfs van'

Na een moeilijk gesprek met Fenna besluit hij zijn koffers te pakken, omdat Martijn niet langer wil wachten. "Ik ben twee weken naar Bonaire geweest, anderhalve maand na de opnames. Fenna wist het pas toen ik voor haar neus stond (…) Ik vond het fijn om haar leven daar te zien. Ze zou voor mij alles opgeven, alles achterlaten en emigreren, dan mis je dingen van Bonaire. Het was belangrijk om haar vrienden te ontmoeten, de plekken te zien waar ze feestjes had of ging snorkelen. Dat ik weet waar ze over praat als ze het erover heeft."

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Ted over OSM-uitspraken Tjerk in B&B Vol Liefde: 'Hoe durf je?!'

Daar hebben ze even samengewoond, en dat smaakte naar meer. Fenna woont momenteel nu even in de B&B, maar verhuist binnenkort naar haar eigen plekje in Lissabon. Dat ze voor hem opnieuw begint in een vreemd land, daar voelt Martijn zich soms best schuldig over: "Ze is blij om hier bij mij te zijn, maar het doet ook pijn omdat ze het daar mist. Dat hoort er ook bij, dat snap ik heel goed."

Het liefdesavontuur van Martijn nog een keer beleven? Alle afleveringen van B&B Vol Liefde kijk je terug bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!