'Miljoenenjacht ideale programma voor Linda om weer te beginnen'

05:24

Linda de Mol keert na maandenlange afwezigheid terug op televisie

4 september 2022 03:30

Linda de Mol (58) keert zondagavond na een afwezigheid van meer dan een half jaar terug op de Nederlandse televisie. De 58-jarige presentatrice maakt haar comeback in haar programma 'Miljoenenjacht', dat vanavond om 20.00 uur te zien is op SBS6.

"Heerlijk om weer in de studio te staan"

In een reclamespotje dat wordt uitgezonden op de zender van haar broer John de Mol is al te zien dat Linda uitkijkt naar haar terugkeer. "Heerlijk om weer in de studio te staan", zegt Linda in de video.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Linda de Mol pinkt traantje weg in eerste aflevering Miljoenenjacht

Linda besloot in januari haar werkzaamheden tijdelijk neer te leggen nadat naar buiten was gekomen dat haar inmiddels ex-partner Jeroen Rietbergen beschuldigd werd van seksueel grensoverschrijdend gedrag achter de schermen bij het programma The voice of Holland. Jeroen erkende dat hij 'relaties van seksuele aard' had met vrouwen die betrokken waren bij The Voice. Daarop besloot Linda haar relatie met hem te beëindigen. Linda schortte niet alleen haar tv-taken op, maar stond ook maandenlang niet op de cover van haar blad LINDA.

De presentatrice liet zich daarna nog een aantal keer uit via een verklaring op de website van haar eigen merk. Linda was recent wel te zien op SBS6 met herhalingen van de serie Diepe Gronden, waarin zij de hoofdrol speelt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Linda de Mol komt 100% terug bij Ik Hou Van Holland'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!