Humberto Tan Beeld © ANP

Humberto Tan reageert op tegenvallende kijkcijfers

4 september 2022 10:53

Het team van Humberto Tan (56) krabt zich achter de oren nadat zelfs 'Lachen Om Home Video's' meer kijkers trekt dan 'Humberto Op Zaterdag'. Via social media reageert de presentator op de tegenvallende kijkcijfers.

"Keep pushing zou Max Verstappen zeggen"

Volgens Humberto is het niet de score (nog geen 300.000 kijkers en 14,9 procent marktaandeel) waar ze blij van worden. 'Maar wij, het team, werden wel blij van de sfeer en structuur van het programma. Vanavond wéér en volgende week ook weer. Keep pushing zou Max Verstappen zeggen. En dat is het: keep pushing!'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zelfvertrouwen Humberto liep deuk op door einde Late Night

Humberto Tan voelt zich minder zelfverzekerd sinds hij in 2018 gedwongen afscheid moest nemen van zijn talkshow RTL Late Night. Dat zei de presentator onlangs in Zomergasten. "Je krijgt er altijd wel een blauwe plek van. Ik denk wel dat ik nu voorzichtiger ben dan toen met een aantal beslissingen die ik neem. Maar het is ook goed, het is ook louterend. Het is niet erg. Ik heb minder bravoure."

Over het stoppen van Late Night zei hij: "Ik voelde me wel heel slecht, dat wel. Maar geen loser. Ik voelde me gewoon heel slecht. Ik vond dat ik de bal in handen had en ik heb hem laten vallen op de een of andere manier. Dat voelde ik wel."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!