Linda de Mol Beeld © ANP

Twitterend Nederland blij met terugkeer Linda de Mol op tv

4 september 2022 20:22

Linda de Mol (58) is terug op televisie. Zondagavond presenteerde ze na maanden de eerste aflevering van 'Miljoenenjacht' in dit seizoen. Het publiek gaf haar een staande ovatie toen ze opkwam en dat zorgde ervoor dat de presentatrice emotioneel werd.

"Ik dacht: ik ga niet volschieten. Dat is niet gelukt"

"Ik dacht: ik ga niet volschieten. Dat is niet gelukt", zei Linda nadat het daverende applaus wegebde. "Wat ontzettend lief", voegde ze er daarna aan toe. Daarna vertelde Linda dat ze een tijdje uit de roulatie was, maar dankzij de steun 'en lieve berichtjes van een hele hoop van u thuis kan ik oprecht zeggen dat ik heel veel zin heb in dit gloednieuwe seizoen van Postcode Loterij Miljoenenjacht'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Linda de Mol pinkt traantje weg in eerste aflevering Miljoenenjacht

Daarna ging Linda over tot de orde van de dag. Ze vertelde iets over de show en merkte ook op hoe fijn ze het vond dat de studio vol zat met publiek. "Want dat was ook alweer een tijd geleden", zei ze. Volgens Linda was dat, door de coronacrisis, alweer drie jaar geleden. Ze sprak over een ouderwets uitpuilende studio. "Eindelijk weer duizend man over de vloer. Wat fijn dat jullie allemaal gekomen zijn."

Op Twitter zijn de reacties positief. 'Wat fijn om Linda weer te zien', schrijft iemand. En een ander: 'Wat een mooi moment: de opkomst van Linda de Mol. Kippenvel. En fijn dat ze weer terug is.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Linda de Mol komt 100% terug bij Ik Hou Van Holland'

In januari van dit jaar stopte Linda met al haar werkzaamheden nadat bekend was geworden dat haar inmiddels ex-partner Jeroen Rietbergen beschuldigd werd van seksueel grensoverschrijdend gedrag achter de schermen bij The Voice of Holland. Linda staakte al haar tv-werk en stond ook maandenlang niet op de cover van haar blad LINDA.

'Miljoenenjacht ideale programma voor Linda om weer te beginnen'

05:24

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!