Beeld © kijk

Kibbelende Maxime en Leroy zorgen voor irritatie: 'Net Jut en Jul'

5 september 2022 21:55

Martien (61) en Erica (61) Meiland vliegen elkaar geregeld in de haren als ze bezig zijn met huishoudelijke klusjes en Maxime (26) en Leroy blijken daarin niet anders te zijn. In 'Chateau Meiland' was vanavond te zien hoe het stel probeert een lamp op te hangen, maar dat gaat niet zonder het nodige gevloek en getier. De manier waarop de twee kibbelen doet kijkers denken aan Erica en Martien.

"Die Maxime is net zo hysterisch als haar vader"

Maxime en Leroy wonen inmiddels al een tijdje in hun nieuwe huis in Noordwijk en het stulpje is al helemaal naar hun smaak ingericht. Toch kan het huis hier en daar nog wat nog een kleine 'tweak' gebruiken. Maxime heeft een prachtige 'bohemian'-lamp gekocht en wil deze graag buiten bij de deur ophangen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martien Meiland in tranen naar de huisarts in Chateau Meiland: 'Het is foute boel'

Leroy is niet te beroerd om haar een handje te helpen, maar krijgt al snel de volle laag van Maxime. De manier waarop hij het klusje wil aanpakken valt bij haar namelijk niet in goede aarde. "Waarom doe je dat zo!", zo blaft ze hem toe. "Nou het gaat weer helemaal top", zo mompelt hij binnensmonds. Terwijl Leroy zijn best doet om de lamp vast te krijgen, raast Maxime nog even door. "Wat een Pipo is het toch! Ik zit er helemaal doorheen. Jij hebt toch op de bouwvakschool gezeten? Nou, ik merk er helemaal niks van!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martien en Erica leiden dochters en Chateau Meiland-kijkers rond door nieuwe huis

Ondanks het getier van Maxime lukt het Leroy tóch om de lamp op te hangen. En dat vinden de kijkers toch wel knap, want de manier waarop Maxime tegen hem aan het tieren was vinden ze maar niks:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!