Feyyaz en Rizwan in Married at first Sight: Match or Mistake Beeld © Videoland

Feyyaz en Rizwan vliegen elkaar in de haren in MAFS: Match or Mistake

06 september 2022 11:24

Feyyaz en Rizwan zijn elkaar in de nieuwste aflevering van 'Married at first Sight: Match or Mistake' verbaal in de haren gevlogen. De twee kunnen elkaar niet luchten of zien.

"Jij moet niet denken dat jij heel wat bent, mannetje"

Het is het eerste koppelsetentje. De stellen komen samen voor een diner en om elkaar weer eens te zien. En dan blijkt er nog oud zeer te zitten tussen Feyyaz en Rizwan. Feyyaz heeft namelijk een oogje op Rizwans vrouw Kendall. Die op haar beurt Feyyaz ook interessant vond. Met de nadruk op 'vond'; zij ziet inmiddels heel wat red flags bij Feyyaz.

Ondanks dat Kendall Feyyaz in haar hoofd heeft laten gaan, is haar relatie met Rizwan nog steeds niet stabiel. Ze komen dan ook uit een verhitte discussie wanneer ze aan tafel aanschuiven. "Laten we het er maar op houden dat we, maar vooral jij een flinke uitbarsting hebt gehad", zegt Kendall in de groep over haar ruzie met Rizwan. "Oh, gaan we het zo doen. Prima", reageert hij koeltjes.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ongemakkelijkheid in MAFS: Match or Mistake: Evelien en Mark kennen elkaar al

Tijdens het eten zoekt Feyyaz overduidelijk de confrontatie met Rizwan. "Hoe zit het met de kapers op de kust?" vraagt hij over de mannen - maar vooral hijzelf - die geïnteresseerd zijn in Kendall. Rizwan probeert zich in te houden: "Nou ja, ik heb al gezegd: 'Doe lekker je ding.'" Daarna gaat Feyyaz verder met prikken, tot grote ergernis van Yvette. "Ik vind het niet leuk wat je doet. Volgens mij ben jij de enige die hier bezig is met andere vrouwen."

Maar Feyyaz luistert niet naar 'de moeder' van de groep en gaat rustig door. "Voel je je een beetje bedreigd door mij, jongen?" Rizwan wordt witheet: "Jij moet niet denken dat jij heel wat bent, mannetje."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deveny en Feyyaz eerste mismatch in Married at first Sight: Match or Mistake?

Ook Yvettes man Mark probeert in te grijpen: "Ik ben hier de oudste, dus ik hoop dat ik iets mag zeggen. Laten we het gezellig houden." Dat is helaas aan dovemansoren gericht. Feyyaz weer tegen Rizwan: "Jij bent vanaf dag één al zo fake als wat." En daar snapt Rizwan helemaal niks van. 

Als dan ook nog Kendall partij lijkt te kiezen voor Feyyaz is de emmer van Rizwan volledig vol. Hij staat woedend op van tafel. "Ik heb al gezegd dat ik hier niet wilde zijn. Dit bevestigt het alleen maar. Nep, nep, nep. Ik ben hier klaar mee."

Hoe dit afloopt, zien we morgen. Married at first Sight: Match or Mistake zie je elke maandag tot en met woensdag exclusief op Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!