Familie Gillis Beeld © Wessel de Groot

Kijkers hekelen tv-comeback Peter Gillis: 'Beloon hem niet'

6 september 2022 22:15

Nadat bekend wordt dat Peter Gillis (60) zijn vriendin Nicol Kremers (32) zou hebben mishandeld, zijn veel mensen van mening dat 'Massa is Kassa' van de buis moet worden gehaald. Talpa trekt zich niks aan van de kritiek en vanavond gaat dan ook het nieuwe seizoen van de realityshow van start. Maar of de kijkers daar nu blij mee zijn? Op Twitter wordt vol verontwaardiging gereageerd op de televisie-comeback van Peter Gillis.

"Helaas voor Nicol gaat hij geen handgemeen uit de weg"

Van controles op de vakantieparken en afvalpogingen tot schunnige moppen: de eerste aflevering voelt weer als vanouds. Toch blijken kijkers heel anders naar de beelden te kijken nu ze weten wat zich achter de schermen heeft afgespeeld. In tegenstelling tot voorgaande seizoenen gaat het op Twitter niet over de inhoud, maar voornamelijk over de mishandelingszaak tussen Peter en Nicol.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Angela de Jong wil Peter Gillis van de buis: 'Johnny moest ook'

Begin augustus wordt bekend dat Peter ervan verdacht wordt Nicol te hebben mishandeld in één van zijn vakantieparken. In eerste instantie ontkent het stel dat er iets is gebeurd, maar later geven zij toch toe dat er 'een incident in de privésfeer' heeft plaatsgevonden. Peter zou Nicol onder andere in haar rug en neus hebben gebeten en in haar borsten hebben geknepen. Deze details zorgen ervoor dat veel kijkers zich afvragen hoe het kan dat Peter vanavond gewoon weer op de buis te zien is.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Zo lang het duurde voor ik Peter Gillis leuk vond, zo snel is dat voorbij'

Zelfs Frank Lammers, die verantwoordelijk is voor de voice-over, kan het niet laten om tijdens de aflevering op het incident in te gaan. Als Peter het heeft over een catastrofe, deelt hij een flinke sneer uit:

Massa is Kassa zie je elke dinsdag om 20.30 uur bij SBS6.

In onderstaande video zie je meer over de mishandelingszaak.

Toekomst Massa is Kassa in gevaar na vermeende mishandeling door Peter Gillis?

04:58

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!