Martijn en Fenna B&B Vol Liefde Beeld © RTL Boulevard

Martijn uit B&B Vol Liefde gaat schoonouders eindelijk ontmoeten

7 september 2022 16:57

Fenna kwam, zag en is nooit meer weggegaan uit het leven van Martijn. In korte tijd heeft het koppeltje uit 'B&B Vol Liefde' al veel meegemaakt samen en nu is het tijd voor de volgende stap: Martijn gaat de ouders van Fenna ontmoeten.

"Ik ben benieuwd!"

Zijn ouders Ronald en Jacqueline, met wie Martijn de B&B runt, hebben de een na de andere dame zien komen en gaan in Casa Deixa O Resto. Toch springt er één met kop en schouders bovenuit: Fenna. Niet alleen zijn ouders zijn gek op de 25-jarige lerares, ook Martijn weet al vanaf het moment dat hun blikken elkaar kruisen dat Fenna voor hem de ware is. 

Fenna besluit dan ook al snel na de opnames Bonaire te verlaten en naar Portugal te verhuizen. Momenteel woont Fenna in Lissabon en reist ze op en neer naar Santiago do Cacém, waar haar lover woont. Morgen doet ze dat gezellig met haar ouders, zo vertelt Martijn aan zijn volgers op Instagram. "Morgen krijg ik hoogbezoek, als in: Fenna komt weer terug en neemt niet alleen zichzelf mee - voor de mensen die haar volgen, die weten het al - maar neemt ook haar ouders mee. Daar heb ik heel veel zin in", onthult de B&B-eigenaar. 

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Dave reageert op aantijgingen Denise uit B&B Vol Liefde

Martijn heeft de ouders van zijn grote liefde al een paar keer gesproken via de telefoon, maar nog niet eerder ontmoet. "Daar heb ik zin in, ik ben benieuwd!"

Martijn vertelt onlangs nog aan het Algemeen Dagblad dat zijn ouders achteraf misschien liever niet in beeld waren gekomen omdat het nu erop lijkt dat ze overal bij waren, terwijl ze er steeds bij zijn gevraagd door het productieteam. "Maar we hebben veel aan elkaar gehad, bij elkaar kunnen ventileren. Voor de meiden was het ook fijn. Als ik op date was, konden zij lunchen met mijn ouders. Ze hoefden niet alleen te zijn", zegt hij hierover.

Fenna uit B&B Vol Liefde verhuist naar Portugal: 'Lekker naar Lissabon'

02:49
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martijn ging na opnames B&B Vol Liefde door zware periode

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!